Hanımlar merhaba kızım çok fena öksürüyor ilk defa başıma geldi nebilaztör alıcam ama taşınabilir mesh olanından mı almalıyım yoksa diğerinden mi kullanan varsa yardımcı olabilir mi
Ben taşınabilir kullanıyorum direct nexus memnunum komprosörlü olanlar fazla ses çıkartıyormuş gürültüden dolayı bebekler tutmak istemiyorlarmış benim kullandığım modelde ses neredeyse yok diyebilirim bebeğimde çok rahat kullanıyorum
Bende cuma gunu aldim acil aldim komprosorlu cok ses cikariyo elde tasinandan alicakdim acil olunca oyle oldu sesde cikarmiyo elde tasinan alin bence
Ya bende elde taşınabilir almak istiyorum ama osman gönülal çocuk doktoru diğerini öneriyor oyuzden kafamı karıştırdı akşam gidip bakıcam
Kesınlıkle tasunabılır olan . Hem sesı yok hemde pratık ıstedıgın yere götür yanında . Bız çok memnunuz . Braun![]()
Osman hoca taşınabilir önermiyor diye büyüklerinden aldık. Taşınabilir öneren de var ama Osman hoca bir işe yaramadığını söylüyor. Bizimki sesten korkmadı da maskeyi taktırmıyor ben de takmadan burnunun yakınına tutuyorum başlığı