Çok az emiyor

Kızlar bebeğım 2 3 dakka emip hemen uykuya dalıyor doymuyor tam olarak ne yapa bilirim ne kadar uğraşsamda yeniden emizdiremiyorum normalmı bu

Kan şekeri düştüğü için uykuya dalıyordur ayaklarını sıkın uyandırın yenidoğan zamanında bol bol emmesi lazım birde dün hasta demiştiniz emerek iyileşir ama önce burun temizliği yapım daha rahat emsin

1 Beğeni

Yapıyorum zaten ama çok az emiyor biberonla besledik 50 ml gibi yedi 2 saatten çoktur uyuyor şimdide uyanmıyor

Canım sen uyandırmaya calisacaksin kan şekeri düştüğü için uyanmakta zorlanır ayaklarını ov bezini aç
Kendini sağ öyle ver madem emmekte zorlaniyor

Canım sarılıktan uyuyordur ne yap et uyandır topuklarını sık, vücudunda ıslak pamuk gezdir, altını üstünü değiştir yoksa artar sarılığı seni az emiyorsa muhakkak mama ile destek ver yoksa zor atlatıyor sarılığı

Hepsini yapıyorum ilk sağıp veriyorum sonra göğsümüo zaman en azından ne kadar yediğini biliyorum birde benim bebek gece 4 5 saat kesintisiz uyuyor ne yapayım

Sarılığı azalda üstümü sağol veriyorum 40.50 ml içiyornsonrada göğsümü veriyırum yetərmi 40 50 ml ona

İlk göğsünü tuttur meme reddi olmasın sonra kalanı sağ öyle ver baktın o kalanıda içti 10ml ya da 20ml mama yap ver 4 5 saat sarılıktan uyuyor işte çok sık besle 2 saati geçirme gerekirse 1 saatte bir alarm kur uyandırmak zor oluyorsa zaten 1 saattende fazla sürer

Benim kızım 2 aylık sarılığı 19a yükseldi 2 gün hastanede yattık 10a düşürdüler sonra eve geldik evde 15e tekrar yükseldi 20 25 gün uykusuzluktan beter olmuştuk uyandırmak için ayrı bir çaba sarf ediyorduk resmen

Canım mamaya daha başlamadık iki göğsümü yğyince doyuyor 40 u çıksın belki öyle başlarız açıkçası biberon çok vermek şsdemiyorum meme isdemiyor o zaman

Canım benim bebeğim geçirdi gibi çok az kaldı gözlerindeki sarılık yok genecek kadar azaldı baya

Yenidoğan bir bebek için 4 5 saat açlık çok fazla en fazla 3 saati geçmemesi lazım ayaklarının altını ıslat nemli bir bezle silebilirsin öyle uyaniyorlar

Uyandırıyıruz lakin bazen gece uyuyub kalıyorum

Bebegin tam nekadarlik canim

Ben sarılığı atlatmak için gece boyu 1 saat araliklarla alarm kurdum uyandım önce emzirdim sonra mama verdim. İhmal etmeyin sonra çok zor geçer uyanmak zorundasınız alarm kurun.

2 hafdalık canım

Zaten 2 saat dolmdan artık uyanıyor doktor 1 hfda sonr gelicembakcam gerek olursa mama yazarım dedi

1 Beğeni