Çok bunaldım . Geçmısten kurtulamıyorum.😢

Aynen oda hayata yeniden sarildi duydum gecen memurluk sinavi varmis galiba oglu da guzel yerlere gelmis cok sevindim.

Aynen habis gecmisini dusunen kahraman olamaz.

Bravo sana alkisliyorum seni yurekten
Boyle devam guzel bi gelecek her karanlik yolun sonu aydinliktir bundan emin ol
Zaten sen guclu bi kizsin.

Oldu gorusuruz canim

1 Beğeni

Tekrardan tsk ederim . :innocent::folded_hands:
Görüşürüz :two_hearts::blossom:

1 Beğeni

Bisey degil guzelim

1 Beğeni

Vayvay sana kurban olurum Ben yaa ALLAH bu çektıklerını ahirette karşılığını en güzel şekilde versın İNŞALLAH hiççç kafana takma unut sil kafanda bebeğine eşine odaklan sen gunahsızsın suçun yok vicdanın rahat sana zarar verenler ne bu dunyada nede öbür dünyada huzur bulamasınlar sen çok iyi bir anne ve iyi bir eşsin Rabbıne sığın dua et oyle kötü şeyler aklına grtirme bol bol bebeğini emzir hepımız eşimizle tartışırız yüzüne vurmaz korkma ama huzursuzluk olmasın o sinirli ıken sen sus gecıyor hemen yada sen sinirli olunca o susun aranızda anlaşın ama kadın bıraz daha sakın davranmalı tartışmalarda sakın bebeğine vurmayı düşünme asla sen annenden daha iyi bir annesın ALLAH içine huzur versın yeni doğum yapınca bız kadınlar cok farklı döngulere gırıyoruz ama toparlan sen yanlış bişi yapmadın sana yanlış yapanlar oldu oda onların gunahı sana zarar vermedıler kendılerıne verdıler sen güzel bir anne ve tertemiz bir eşsin

1 Beğeni

Tsk ederim canim.:blossom:

Yaşadıklarına cok uzuldum diycek bişey bulamıyorum annene için bile insna evladına ole yaparmı bu dünyanın iyli bide ahireti var hesap var ceza var sen bence COk güçlü birisin COk güçlü bi annesin bebeğin COk danslı sen gibi bir annesi olduğu için COk zor donemelrden gecmissin ama bnce atlatmısında rabbim yüzünü hep güldürsün inseallah

1 Beğeni

Amin canim​:folded_hands::two_hearts:
Evet atlatim gecmise uzulmek ,geçmişle yaşamak gercekten cok zor .
Kendime eziyet gibi …
7 ay oluyor gecmis ile baglantimi kopardim sanki hic yaşamamış gibi küllerimden yeniden dogmus gibiym :joy:

Cok sevindim senin için :heart_eyes:

1 Beğeni

hep boyle mutlu ol cnm :heart::rose:

1 Beğeni

Olurum olurum sizde gülü n mutlu olun ..
Her sey herkese guzel olsun ..
Cevremiz guldukce bizde guleriz piskolj olarak boyle ..
Karsindaki insan seni cok etkiliyor ..
Karsindaki suratsiz ise bi zaman sonra motivasyonun duser guler yuzlu ise gulersin motive olursun.

1 Beğeni