5 günlük bir bebeğim var ve ben kimseye bırakıp yatamıyorum sürekli ağlıyorum yetebiliyor muyum diye ne yapmam lazım bu süreç nasıl geçecek diye düşünüp üzülüyorum sütüm de çok az
Yaa daha 5 günlük minicik bir bebek ve sen şuan lohusasin gayet doğal ben tek başıma büyütüyorum bebeğimi lohusalık sendromu yaşadım ama sonrasında oluştu bu senin gibi düşünüyodum çoğu annede olan bişey ve geçicek geçiyor bebeğinle olan hayallerini düşün benim bebeğim 6ay 17 günlük şuan ve beraber kahkaha atıyoruz şuan zor oluyor ama geçiyor bebeklerin her dönemi zor birde biz kendimiz bunları düşünüp daha zorlastiriyoruz elimizde olmasan sen iyi bir annesin herşeyden önce bebeğine odaklan onun sana ihtiyaci var süt artırıcı şeyler tüket oda yetmezse doktoruna sorup Mama verirsin
Merhaba o kadar derin bir doğum sonrası süreci yaşadım ki bir tek ben yaşıyorum sanıyordum ama her annenin yaşadığı şeylermiş. Yalnız değilsin, lütfen hava al dinlenmeye çalış bebeğin uyuduysa sen de uyu ve sütünü arttırmak için bolca su iç gerçekten sütü arttırmada tek önemli şey uyku ve su ve lütfen yardım istemekten çekinme . Annen kayınvaliden yakınsa desteğe gelsin ama hiç desteğin yoksa bile bebeğini göğsüne koy kokusunu içine çek. Bugünler geçecek . Beni eşim zorla markete yolluyordu markette bile ağlıyordum bebeğimi bıraktım diye ama bebeğimle yalnız kalmaya da korkuyordum. Şuan 4 aylığız oyunlar oynuyoruz . Yalnı değilsin camı aç hava al bebeğin henüz çok küçük bi kırkı çıksın bak gör nasıl rahatlayacaksın alışacaksın bana derlerdi de inanmazdım gerçekten İnsan alışıyor
Aynı şeyleri bende yasadim sürekli nefes aliyormu kusarmi bisey olurmu diye diye mahvettim kendimi ama şöyle daha çok küçük buyudukce özellikle 40 i cikinca bisyler biraz daha oturuyor emin ol. Lohusasin duygusal olman cok normal bunlar geçici bir dönem bebek duygularini hisseder elinden geldiginde sakin ve guzel davranmaya çalış şu an karnini doyur altini temizle gaz cikar uyut daha gerisini düşünme yani yetebilmek diye bir düşünceye girme bebeğim 7 aylik oldu bak benim ek gida bir yandan diş bir yandan ataklar bir yandan yani annelik zor her dönemi
elinden geldiğince rahat olmaya çalış ![]()