arkadaşlar bebeğimin burnunu temizlemek icin şırınga ile burnuna kaynamış soğumuş sudan çekip ( normalde serum kullaniyorum.) temizleyin dedim. asla çok sıkmiyorum. 5 ml bile değil yani . neyse sıktım bebeğim iki dk nefes alamadı yaaaaa çok korkunçtu. ilk sıktığım hafif oturur pozisyondayken yaptım. sanırım yanlış yaptim. diğerini yan çevirip sıktım. birden öksürmeye başladı. gözleri doldu yaş geldi. vurdum yutkunmaya çalıştı. genzine kaçtı yani. eşime koştum bak nefes aliyomu felan . sonra kendine geldi .ayyyy Allah’ım kimseye vermesin… normalde her şeye çok dikkat ederim ama şimdi bı hafta bunu kafamda kurarım. korkar sarılırım sizinle paylaşmak istedim dikkatli olun ve rahatlamak için
hatam nerde olabilir
Rabbim evlatlarimizi korusun
5ml tek burnami sikiyosun canim eger oyleyse fazla sikma. 5 ml i yari yariya iki burna olcak sekilde bolmen lazim gecmis olsun bu arada bende cok korkarim esim yapiyo o yuzden boyle seyleri
Öncelikle çok geçmiş olsun cnm Rabbim bi daha göstermesin. 5 ml çok fazla ben 1.5 1.5 sıkıyorum ve yan yatırıp sıkıyorum sende öyle yap bi sıkıntı olmaz inşaAllah
evet cnmm ikiye bölüyorum da yapıyorum bazen daha az
5 ml yazmışım ama kesinlikle daha az . dalgınlıkla yazmışım. o dediğiniz ölçülerde yapıyorum
Çok geçmiş olsun. Bende serum fizyolojik ile açıyorum korktuğum için 2 veya 3 cc ancak çekiyorum yarı yarı ikisine de sıkıyorum kucağıma alıp yüz üstü dönderiyorum sıkıyorum ikisinde de sonra sırtına vuruyorum. Çok tıkalı olmuyor sanırım fazla bişey gelmiyor da yada az sıktığım için bilmiyorum. Napayım korkuyorum genede. Sizede çok geçmiş olsun
teşekkür ederim Rabbim kimseye yaşatmasın