Çok kötüyüm bir teselli

Geçti çok şükür. Doktor kuruyemişleri test et dedi 3gün kuralıyla. Onu yapıyorum. Doktor için gayet sağlıklı bir bebek. Ek gıda olayında zorluyorlar . Siz kaç aylıksınız

Yüzündeydi popo etrafı kızarık oluyor alerjik bebeklerin. Yüzünde ve mukuslu kakadan anladı

Ne yediğimizde çıktı mesela süt ile yumurtatı kesince popo ve yüzdekiler gitti mi bebekte

Evet sütten. Aşırı huzursuz ve sancılıydı mukus vardı

5 bucuk aylık

5 aya kadar sizi emmiyor muydu anlamadım tam olarak nasıl anladınız tarif edebilir misiniz

Doğudğundan beri sadece anne sütü alıyor. Ve 2 haftalıkken sancılar ve kıvranmalar başladı. Herkes gaz dedi. Biz de gaz damlaları kullandık. Ama 2 buçuk aylık olduğunda hala azalmamıştı hiç bir damla işe yaramıyodu. Daha da sancıları artmıştı sürekli kıvranıyodu mukus da artmıştı. Şüphelenip çocuk gastroentoloji doktoruna gittik. Bize direk alerji olduğunu diyete başlamamı tavsiye etti. Sıkı bi diyete girdim 2 hafta sonunda hem mukusta azalma hem huzursuzlukta azalma oldu. Böylece alerjisi olduğunu anladık. Benim yediğim besinler sütümden bebeğime geçiyor ve alerji oluyor. Bu besinleri kendisi tüketirse de alerjisi olacak demek.

Teşekkür ederim bende mukus yok şuan . Yüzünde minik şeyler öıkıyor ve popda kızarık olmsya başlafı pişik gibi geömezse bende bir görüneyim . Geçmiş olsun size de

1 Like

Merhaba ne durumdasınız bende de alerji varmış . Kabızlığınız düzeldi mi

Testlerdr alerjimiz çıkmadı doktor bnim yiyeceklerimizi kontrolu şekilde açıyor. Ayran içmeye başlayınca kabızlık bitti çok şükür.