Oo güzel kutlama
ben de bugün poğaça yaparak kutladım ahshshs yarın geri alırım verdiğim kiloyu
Öyle kocaya yemek verme bırak tatlıyı. Önce bir adam eşinin ihtiyacını görecek. Ben mehiri de geçtim onu hesabını ahirette versin. Ama eş ihtiyacım var diyip yok önce anama ev alcam diyosa öyle kocaya koca demem ben. Kalıbına tükürürüm yani . Anasının evinden çıkmasaymış ne diye evlenip senin başını yakmış. Sana bakamayacaksa , ihtiyacını göremeyecekse annesinin evine geri dönsün.
Deli mi ne ya
@Birprensesannesi ya kusura bakmazsan konudan bağımsız ben bir şey soracağım sizin isminiz Rana mı? Çok yakın geldi yaşadıklarınız ![]()
Bu kadar benzer konular olamaz bencede
Rana kim onu hiç görmedim burda Selma ben tanıyan bilr mucize anneden uzun zamandır yoktum bikaç gündür gelmişim
Rana kim bilmiyorum konularına bakarım ama ben daha önce her yazdğm konularda benzer hikayesi olan bir çok. Kişi vardı
Cnm tabiki herkes yaşayabilir ama birebir aynı şekilde anlatılmasını kasdettik biz
Hmm bakacam konularına merak ettim ama cidden hiç denk gelmedim
Onun kocası da bnm ki gibi sorunlu muydu ![]()
Sorunlu olmayan aile,koca nadirdir.Kıyaslama yapamayız herkesin Dağı ayrı,kışı ayrı., taşıyabileceği yükü ayrı….
Bir soz wardi kocan tutarsa olursun vezir kocan tutmazsa el kapisinda olursan rezil eee buyuklerimiz ne guzel demis kocan ayse derse el pasar der diye
Ben hatırlıyorum ![]()