Çok utandımmm

Kızlar görümcelerimi ve kızlarını yemeğe davet etmştm buğdaylı ekşili bir çorba yapmştm herkes tadını beğendi ama görümcem ikide bir bu çorbanın içine ne koydun diye soruyordu bnde anlamadım pek ne dediğini sumak ekşisi koydum ne zaman aldın dedi üç dört ay oldu dedim köye gitmeden önce almştm dedim onu çöpe at dedi herkes ordaydı niye tadı mı kötü dedim güldü çorba kasesinin içinden ölü minik bir Kurt çıktı onu gösterdi bişey demeden rezil oldum resmen kendimi aşırı kötü hissettim hiç dikkat etmemştm sumak da öyle bakmamştm detaylı kurtlanmşmı kurtlanmamışmı diye off hâlâ silemiyorum hafızamdan rezil oldum bildğnz

Anilk utanç bunlar benim.basima daha kötüsü gelmisti :see_no_evil_monkey:ilk evlendigimiz sene esimin arkadaşı geldi hanımı ve çocukları ile neyse biz çocuklarıyla mutfakta oturuyorduk bor yandan abla ile konuşuyorum bir yandan da çay fln demliyorum. Neyse kilerden lokum kutusunu getirdim bir actim kutuyu 15 tane fln kelebek vardi .Aman Allahim.dedim cocuklar da kelebekleri yakalamaya calisyor şok oldum hem de rezil oldum bir kac gun öncesinde hiç borseyi yoktu o kadar utandım ki. Onlar gidene kadar buyuk şoku atamadım neyse ertesi gün oldu gecti gitti her şey. Bilerek yapmadım ya ..

Canim aklınvarsa kurdu gösteren görumcene cok birseyini anlatma seni rezil etmek istemiş amacına da ulaşmış. Seni düşünseydi bir kenara çekip derdi. Benim tabağında böyle birsey olursa ya yemem yada mutafaga götürürüm. Evin sahibi illaki gelecektir peşimden ona da derim durumu. Insanlık halli bence olabilir ..Bazen misafirlige gidince tabagimdan kıl çıkar hemen onu alırım sofra alita atarım kimse görmeden yada yemekle ustunu örterim tsk edip doydum derim . :zany_face:çok yakın olursa devam etttttt​:joy::joy::joy::joy::see_no_evil_monkey:

Hiç de kendini üzme bu senin elinde olan bişey değil her yemek yaptığımız da bunda kurt mu var diyip yapıyoruz mesela birde herkesin içinde demesi ayıp olmuş madem böyle bir durum var mutfakta sana gizli bir şekilde söyleyebilir hiç kendini üzme yapacak bişey yok sen kasıtlı bişey yapmadın sonuçta

Hahaha aklın yolu bir aynı şeyi düşünmüşüz :purple_heart:

Ayy senin ki de fena olmuş dediğin gibi anlık da olabilir bikaç saat önce yaşandığı için hâlâ utanıyorum düşündkçe

Aslnda burda bak Kurt çıktu demedi de iki de bir ne koydun ne var içinde gibsnden konuşup durdu bak kızım diyip tabağın kenarını gösterdi herkes bize baktı tabi bnm de suratım ekşidi anlamşlardır mutlaka

Ayn ya aynı anda aynı şeyi düşünmek . :two_hearts:

Bnde çoğu zaman görmüşüm belli başlı skntılar vs vs ama hiçbir zaman kimseye şu şöyle olmuş bu böyle diyip ayıplamaam dediğin gibi sessizce kenara alırım ya da aç değilim doydum vs diyorum incitmek istemem

Ha sana göstermiş Ha kızına sonuçta herkes duymuş mu duymus. Birde öyle düşün. Sesiz de yapabilirdi. . Yapmak isteyen yapar.

En iyisi oyle davranmak.
Ben bana misfir geleceği zaman o kadar telaş ederim ki çok güzel olsun hersey diye çok fazla uğraşırım. Eminim ki herkes böyledir baştan savma yapmaz o yemeğin hakkını da misafir versin bir zahmet . Aman şunun evine gitik hep kıl vardi kurtlanmis vs diyeceksen hoc bir yere gitmesin ..tabi bazı istisnalar hariç pasaklı ise zaten gitmez kimse :laughing::see_no_evil_monkey:

Evet maalesef keşke hiçbir şey söylemeseydi o onu göstermce kızlar çorbaya devam etmedi küçük kızı bulaşık yıkayacktı yenge çorbaları dökiyimmi dedi çöpe mutlaka anlamşlardr

İlk defa böyle bir şey oldı bmde köyden döndğmden beri sumak kullanmamıştım yeni kullandım bugün bmde gelen her misafire çok özenirim mutlaka ama bugün aksilik oldu hiç dikkat etmedim

Protein işte ne olacak deyip geçseydiniz sizde :joy: bilerek yapmadınız saç vs çıksa dikkat etmediniz diye size belki kınayabilirdiler kurt bu küçük bişey gözünüzden de kaçmışdır. Ben eşimin halasının evinde bişey yemiyorum mesela bi iki kere kıl vs gördüm asla kınamadım ama yaşlı kadın olabilir dedim ama yemek yemem onlarda