İyi geceler hanimlar gecmis bayramınız mübarek olsun ben Zeynep betulun annesi zeytul hesabım burda
Merhaba sizi hatırladım, çok fazla görmüyordum ama. Hoşgeldiniz tekrar, sanırım eşiniz ile ilgili bazı durumlar vardı düzeldi mi? İyi misiniz?
Allah razı olsun uygulamayı yukleyemwdim yeni telefon alınca oldu şükür burası olmayınca hep bir yanım eksik gibiydi elhamdülillah iyiz eşimde iyi şükür sorun yok her evlilik de olan ufak tefek sorunları hariç cok şükür
Bence unutulmadın. Benim gozum arada seni de arıyordu. En son eşin ile ilgili bir post paylaşmıştın.
Kitapları seven, her şeyi içinde yaşayan ,sakin ,oturaklı ,din konusunda bilgili ,çicek annesin![]()
Habis tsk ederim Allah razı olsun canım benim bende burda seni çok sevenler denim rabbim prenses ini sana bağışlasın bittimi aldığın minik ince kitapların
Amin amin . ![]()
Bende seni seviyorum. ![]()
Aldığım kitaplar daha bitmedi. Evde çok vakit geçiremiyorum .Bu ara evi otel gibi kullanıyorum. ![]()
![]()
Çok şükür, o zaman tekrar hoşgeldin ![]()
![]()
Valahı aklımdan geçtin hata erzurmlu idin ama bir türlü adın aklıma gelmedi bı ara postalardan bakım dedım ısmını ordan bulayım dıe ondanda bebek durmadı sonra gene oylr kaldı 2 kızın vardı senı bılıyorum ısmın şimdi aklıma düştü kızlarının ısımlerını zeytul dıe yapmıştın hoş geldın vala mutlu oldu m geldıgıne
bır kardeşimiz daha vardı onunda adı aklıma gelmıyor beklıyorum belkı oda bır yere yazar dıye
Çok muhabbetimiz olmamasına rağmen benim gözlerim aradı valla ama bi iki aydır bebeğimin ameliyat işi için koşturuyorum ramazanda çok giremedim bende ama hep bi Zeytül vardı dedim
Tsk ederim Allah razı olsun hepinizden çocuk larimiza guzel günler göstersin mutlu oldum
Sizi hatırlıyorum
tekrar hoş geldiniz
Zeytul hiç unutmadık ki sadece çocuklardan bizde takip edemiyoruz herşeyi tekrar hoşgeldin gitme bir daha ![]()
Bende sizi hatırladım benimde gozum bi ara arar gibi oldu sonra aklimdan çıkmış sanırım öyle anımsadım.Tekrar hosgeldiniz şimdiden sonra burda olmanız çok güzel
Ben farketmştm gerçekten ama iki çocuğun var bide çalışıyotsun üstüne hem kendi hemde eşinin ailesi ile ilgili sorunlat vardı sanırm araba borç meselesiydi yanlış hatırlamıyorsam bende çoğu zaman fırsat bulup giremiyorum seninde öyle olduğunu düşündm iyi ki geldn ![]()