Çok yoruldum 😭

6 ve 7. Aylar biraz sıkıntılı benim oğlumda o aylarda ben odadan çıksam ağlıyordu terkedilme korkusu vardı. Ayrıyeten merak duyguları kabarıyor ama yeterince hareket edemedikleri için keşifte yapamıyorlar. Oğlum 8 aylıkken emekledi çok şükür ağlamaları bitti sürekli evin içinde dolaşıyor kendini oyalıyor. Pozitif olmaya çalış senin şikayet ettiğin hayat şuan benim hayalim olabilir. 3 çocuğum var okulları ödevleri dağ gibi çamaşırlar, düzenli olarak evi temizlemem hergün yemek yapmam gerekiyor. 1 ay yalnızsın kimse senden birşey beklemiyor istediğin zaman temizlik yapabilirsin canın istemezse yemek yapmazsın bebeğin uyuduğu zamanlarda uyuyabilirsin. Ayrıca eşlerin arada ayrı kalması gerektiğini düşünüyorum ne güzel birbirinizi özlersiniz. Bu söylediklerimi ilerde 2-3 çocuğun olduğunda anlayacaksın. Ben şimdi diyorumki 1 çocuğum varken neye yoruluyordum ben neye şikayet ediyordum en güzel zamanlarımmış kıymetini bilememişim.

2 Beğeni

Peki aldatma vs. Var mu çünkü illa bir nedeni olması lazım ya aldatır yada senden sıkılır ve bunlar hiç güzel şeyler değil düşman başına ama boşanmadan önce bence bunları bilmelisin eşine bisancaguni soyledinmi ve kaynanlar gelinlerin sevmez bu doğru napalm öyle bir insanla da zaman geçmiyor maalesef

Tabiki eşim yokken işlerim azalıyor bidr onla ugrasiym ama o varken en azından bebekle takılıyor ve ben kendime vakit ayırabiliyorum.bebegim çok sıkılıyor komşu yk bişey yok napalim evet 3 çocukla aşırı zor aslında anne olmak böyle birşey işte cennet annelerin ayakların altındadir demiyrlar boşuna

Yakaladığım veya hissettiğim bişey yok bilemiyorum Allah bilir tabiki varsa da kendine yapar evet sürekli söylüyorum ciddiye almıyor ya bırak çocuğumu git diyo ya da hemen iyi oluyor bir iki gün düzeliyor sonra yine aynı şeyler hepsini Allah’a havale ettim

Rabbim tez zamanda yardımcın olsun canım çocuğunu da bırakıp gitmez hiç bir anne yk öyle bir dünya

1 Beğeni

Bu eşlere noluyo evlendikten bide çocuktan sonra ya

Bırak çocuğumu git demek=gitmeni istemiyorum fakat bunu söyleyemiyorum çocuğu bırakıp gidemeyeceğini bildiğim için çocuğu bahane ediyorum demektir. Evliliğimizin ilk yılında eşimde böyle söylerdi en sonunda tamam al çocukta senin olsun diyince geri vites yaptı. Onun en büyük kozunu elinden almış oldum. Sıkmayın canınızı evliliğin ilk zamanları oluyor böyle şeyler sonrasında eşler evine eşine alışıyor kovsan gitmeyecek hale geliyorlar.

Amin Allah razı olsun kesinlikle öyle canımı veririm onu vermem kimseye

İnanın bende bilmiyorum benimle evlenmek için kendini parçaladı onca yıla onca zorluğa rağmen evlendik

Farkındayım bende eşimin beni sevdiğini biliyorum ama neden bu şekilde bilmiyorum ailesinden böyle görmüş diyorum bazen suçu yok diyorum ama herkes ailesinden neler görüyor onlar niye yapmıyor