Çok yoruldum 😭

Çok yoruldum tükendim ya delircem 7 aylık bebem sürekli ağlıyor sürekli mızmız huy değiştirdi hep ağlıyor eşim görevde 1 ay yok kimsem yok o kadar yorgunum ki kimse beni anlamıyor eşime soylesem sanki bebek napio diyor inanin yemek yedirtmiyor snra başım ağrıyor midem bulanıyor çıldırmak üzereyim ya

1 Beğeni

Bende böyle hissediyorum. Fiziki yorgunluktan ziyade psikolojikmen çökmüş gibi hissediyorum

Evet ne zaman gecicek bunlar

Dışarı çıkabiliyorsaniz 1 saat de olsa ciksaniz öğlen mesela gunesliyken. Bebek de sakinleşir siz de. Komşu falan yok mu biraz bazı şeyleri rica etseniz. Atak haftası mi oluyor bazen böyle oluyorlar Allah yardımcınız olsun gerçekten zor yalnızlık ve gurbette olmak.

Benimde öyle bebeğim 4 aylık gerçekten psikolojik olarak çok kötüym herşey üst üste geliyor insan dayanamıyor eşimle boşanmayı düşünüyorum eşimin ailesi çok anlayışsız gidip gelip onlar problem çıkarıyor daha neler neler Allah herkesin yardımcısı olsun

1 Beğeni

Brnimkide öyle 7 aylık hep hi mız mız ağlıyor acaba diyorum doymuyormu yada dış cikaracak

Ben onu bunu bilmem her dönemi çok zormuş, beden yorgunluğu ayrı, zihin yorgunluğu ayrı tamam çok güzel bir duygu, çok çok seviyorum fakat akıl işi değilmiş onu anladım. Bebeğimin inek sütü alerjisi var bir çikolata bile yiyemiyorum aç geziyorum, uyku desen yok, sürekli kucakta gezmek istiyor, bittim.

4 Beğeni

Aynıyız. 9.gününden beri. 4 aylık olduk. Çoklu besin alerjimiz var. Aürekli ağlamalar, sancılar, kucakta, kısa uykular, aç gezmeler…

Bu 4.ay çok zor geçiyor bzm de Allâh merhamet etsin iyimisin

Komşu var binada fakat sürekli hastayız diyor o yüzden gelmiyor haklı olarak uzakta da var ama kar yağdı çıkamayız 2 günde bir hava güzelken çıkardım hep ama elimden gelen bu artık

Kıyamam ya keşke boşanma sebebiniz ailesi olmasaydı en azından sinir oldum bak şimdi

Canm ek gıda veriyoruz neden doymsin ki ama diş çıkarma Dior eşimde iki tane çıkarttı o hafta daha beterdi hep syni aslında

Allah’ım kıyamam ben ona bitanem ya Rabbim sifasini da yollasın hemen inşallah

1 Beğeni

Ah çok zor Allah’ım yardımcınız olsun inşallah öyle yada böyle beslenmen gerekir bebe doysunn diye ama izin verirlerse

1 Beğeni

Rabbim yardimcimiz olsun

Eş desteği yalan birşey diye düşünmeye başladım artık. Üzerimizde çok fazla sorumluluk var , gece bölük pörçük uyuyoruz ve bir de annelik duygusunun getirdiği endişeler var, sanırım bunu hiçbir zaman tam olarak anliyamayacaklar…

Evet gündüz on dk bakarlar biz bakıyoruz derler ve gece en az on kere uyanıp saatlerce uykusuz kaldığımızı saymazlar

Gerçekten çocuk olduktan sonra eğer ekstra sorumluluklarımız da varsa çok yorucu oluyor ev işleri zaten çok zaman alan ve asla bitmeyen bir şey. Bende hem evden çalışıp hem çocuk bakıp hem de evlerin işlerini halletmeye çalışıyorum bunun yanında ne destekçi ne başka bir şey var ve asla bir şeylere yenemiyorum oğlum ameliyat olacak onu da dğşünüp hazırlık yapmaya çalışıyorum ama asla tam ilerlemiyor hiçbir şey :confused:

2 yıldır evliyim daha 2 yıldır kaynanam gil ve annem dışında bir yere gitmedim sürekli psikolojik baskı altındayim hamilelik sürecinde başladı şuana kadar devam ediyor küfürü hakareti bitmiyor arada itiş kakısta oluyor şiddet diyemem tam ama annesi sürekli habersiz gelir lafını sözünü bilmez sürekli sütün mü yetmiyor tarzı şeyler oğlu onlara kötüydü hep yaptığı yemeği bile yemezdi ben ne yapsam onu yiyor diye bile laf eder herşeyi söyler kısacası aramızı bozar sonra beni seviyor gibi davranır eşimde çok alıngan her konuda 10 yıl sonra evlendik 9.sinifta beraber olmaya başladık 1 yıl nişanlı 1 yıl sözlü kaldık herhalde büyüsü bozuldu çok pişmanm yemeğini yer ilgilenmez hiç bizle hemen gider yatar veya film maç fln izler kendi kendine takılır evde canı isteyince birlikte olmak için tek geliyor doğumdan sonra banyo ve tuvalet ihtiyacını bile yapmama yardım etmediği için en çok boşanmayı düşünüyorum haftanın iki günü fln tek iyiyz iyi dediğimde kavga etmiyoruz yani :sweat_smile:

Ne desem boş çok üzgünüm keşke evlenmeden önce ileriki zamanı gösteren bir dürbün olsa da bakılabilse. Erkek kısmı biraz şeydir. :smirk: O yüzden ben her bir ayrıntıyı evlenmeden önce sordum kesinleştirdim. Evlilik görüşmelerinde duygu paylaşımını, ev işini, yemeği, bebek bakımını, gezmeyi, maddiyatı, maneviyatı hatta bayram gezmesi bile nasıl paylaşılır sordum pürüz görsem vazgeçtiğim kişiler oldu . Övünmek için anlatmıyorum herkese tavsiye diye anlatıyorum bekarlara özellikle. 4 yıllık evliyim 30 yaşında ilk bebeğim oldu belki her şeye geç kaldı dediler arkamdan ama olsun ben en ihtiyacım olduğu anlarda yanımda eşimi göremezsem veya beni başkasına muhtaç bırakırsa daha çok üzülürdüm. Evlilik ev arkadaşlığı değildir yoldaşlıktır. Senin işin benim işim yoktur bir evin içinde. Paylaşım var birliktelik var. Sen ben tartışması oldu mu sıkıntı büyüyor hep Yoksa biz de biliriz yalnız yaşamayı daha rahat.

1 Beğeni