Cünüplü iken bebek emzirilir mı?

Yenı merak etıgım kınu bu :speak_no_evil:

Evet, cünüpken bebek emzirmek dinen sakıncalı değildir. Anne sütü, annenin durumundan etkilenmez ve bebek için her zaman temiz ve sağlıklıdır. Emzirmek, bebeğin temel ihtiyaçlarını karşılamak için yapılan doğal bir süreçtir ve bu durum ibadet kurallarıyla ilgili değildir.

Eğer cünüplük hali seni rahatsız ediyorsa, yıkanarak bu durumdan çıkabilir ve emzirmeye devam edebilirsin. Ancak emzirmeyi ertelemene gerek yoktur, çünkü bu durum bebeğe ya da sütüne hiçbir zarar vermez.

Rahat ol canım, gönül rahatlığıyla bebeğini emzirebilirsin. :two_hearts::sparkles:

4 Beğeni

Ben eğer rahatsız oluyorsan ama duş alamıyorsan göğsünü 3 defa yıkayıp emzirebilirsin diye biliyorum

2 Beğeni

O an duşa giremedin gogsunu yikayip emzirebilrsin canim dinimiz kolaylik dini :palms_up_together::purple_heart:

2 Beğeni

Ay admın hanım cok sağolun valla ben arastırdım ama yıne de tereddüt etmıstım .

Valaha bende dusunuyordum bebege mama vercektım hatta cunupluym bnı emmesın diye​:joy::speak_no_evil:Sonra amaan ne olcak desemde aklımda kaldı cok cekınerek emzırdım bebegı . Icımden de dıyırdum kocam olmadan bn nasıl dus alsam dıy . Eee ozel gunler genelde gece olur gecenın bır koru de dus yaparsan butun komsular anlar​:speak_no_evil::crazy_face:

2 Beğeni

Kiz Allah seni guldurdun sabah sabah beni :grin: valla benim banyom yan komsunun salon duvariyla birlesik suyu acsak onlar sesi duyuyo cok kotu bisey yahu :face_with_hand_over_mouth::grin: merak etme sadece gogsunu yika emzir bende oyle yapiyom mecbur kalinca :joy:

1 Beğeni

İlişkiden sonra emzirmemeye çalışıyorum göğüs yıkandığını bilmiyordum ben. İlişki olursa duş alana kadar emzirmiyorum ki direk gidip duşumu alıyorum. Gece çok geç saatte denk geldi mi de kocamdan kaçarak çaresini buluyordum. Bundan sonra göğsümü yıkarım :sweat_smile::sweat_smile: peki adetliyken bir sorun oluyor mu hanımlar. Sonuçta o bizim elimizde değil

He ıyı barı .

1 Beğeni

Adetliyken tabi bisey olmaz ozaman emzirmezsek 1 hafta nasil olacak :face_with_hand_over_mouth:

3 Beğeni

Mecbur emzirceksin bişi olmaz

1 Beğeni

Meraktan sorcam ben komsular anladi anlamadi dertlenmem bole oturup dinlemesinler beni su acildimi kapandimi​:rofl: daa cidden merak ettim iliski oldu bitti dini cenabetlik halini gec herbitarafiniza bisiler bulasmiyomu nasi yatiyosunuz ki öle​:crazy_face:

1 Beğeni

Yo bulasmıyor kı :joy::see_no_evil: bız usturuplu yiyişoruz​:joy::joy::joy::joy::see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil: saka maka bır yana afedersınız hanı bebe olmasın dıye korunuyoruz ya ıcıne bosalmadıgı için oyle vucut kırlılıgı olmuyor zaten dorek lavaboya gıdıp temızlenıyorsun

1 Beğeni

Ahahaha cok guldum usturuplu​:rofl::rofl::rofl: kirleniyo bee vucutta yani yada bana ole geliyo herhalde​:see_no_evil::speak_no_evil:

1 Beğeni