Sağlik ocağindaki monovit D3 damla bebeğime aşırı gaz yapiyor kolik bir bebek zaten verince dahada kötü oluyor tavsiye edebileceğiniz başka bir damla varmı Değerli Anneler
Orzax Ocean,D3/vit içeriği en temiz olanlardan
Bu damlayı sordum dün eczanede bebeğiniz küçük bu damlayi kullanamazsınız dedi eczacı bebeğim 1 ay 24günlük
Başka bir damlada varmı bilmiyorum
aynısını bizde kullanıyoruz ilk verildiği günden beri farklı doz olabilir mi?
Eczacı neden öyle demiş anlam veremedim ben ilk doğduğunda ocean kullanıyordum doktorum önermişti, şimdi Abdiibrahim Youplus Vitamin D3 kullanıyorum bundan daha çok memnun kaldım
Bende şaşirdim şimdi hatta ecza deposunu arayıp sordu eczacı bebeğe zarar vermeyelim dedi başka bir eczaneye daha sorayım siz kullanmişsiniz bana niye vermedi anlamadım dünden beri damla arayişindayim çocuk doktoruna bile götürmeyi düşündüm
Ocean kullanıyorum monavıt gaz sancısı yaptı ocean ıcerık olarakta temız doktorum onerdı Burdakı annelerinde tecrübelerine bakarak ocean oldum çok memnunum
Kaç damla olarak kullandınız acaba yeni doğduğundan itibaren mi kullandiniz
fis fis başlığıni kullaniyoruz biz, 1 fis olacak şekilde.
1 fis 3-4 damlaya eşdeğer oluyor, damlalik kullanirken fazla damlatma durumuma istinaden fis fis başlığı tercih etmiştim
@yasemin Arkadaşımızın yazdığı gibi.Bizde 1 fıs kullanıyoruz
Tamamdir teşekkür ederim
Maxı D3 kullanıyorduk biz
Benimde bebeğimin Gazı oluyor bunları okuyunca sağlık ocağının verdiği damladan şüphelendim. Aslında doktorumuza sordum kullanabilirsin dedi. Şimdi siz hangisini öneriyorsunuz acaba?Birde uykuya dalmayı zorlaştırıyor mu yani bizde o problem var?
Orzax Ocean,D3/vit bumu?
Orzax ocean verebilirsin canım malesef gaz yaptığını bazı doktorlar kabul etmiyor ama cidden çok gaz yapıyor bebeklerde sabah saatlerinde verirsen uyku problemi yaşamazsın
Teşekkür ederim