Dalinden memnun musunuz

Oğlum doğdu doğalı Dalin Şampuan ve sabununu kullanıyorum. Daha önceden de burda konu açmıştım oğlumun geçmeyen çapağı var diye. Daha sonradan dikkat ettim ki Şampuan gözüne kaçtığı gün çapak oluyor. Birkaç defa da olunca artık Şampuan ve sabundan şüphelenmeye başladım çünkü krem damla kullandıkça azalıyor banyolardan sonra tekrar aynı oluyordu. Benim gibi çocuğunda böyle bir etki gören var mı sizce gerçekten şampuandan mı kaynaklanıyor

Bizde dalin kullanıyoruz böyle bir sorun görmedim çocuktan çocuğa değişir daha hassas yapıda olabilir farklı doğal içerikli bir şampuan alıp gözlemleyin bakalım

Öyle yapacağım bi değişip bakacağım

Sebamed kullanıyorum oğluma iki kızımada yine Sebamed kullandım. daha doğal içerikli bi şampuan kullanman daha iyi bebiş hassas demekki. Sebamed tercih edersen papatya özlü olandan alma alerji yapma olasılığı yüksek.

Eczanelerde mi satılıyor acaba

Ecowell ,siveno, trukid, bioderma, la roche posay, mustela denedik hepsi alerji yaptı bizde en sonunda doktorumuz bi dalin denesene dedi şaka gibi ama dünya paralar verdiğim şampuanlar alerji yaparken dalinde herhangi bir sorun yaşamadık çok şükür :woman_shrugging: Dalin şampuan candır :cherry_blossom::nazar_amulet:

1 Beğeni

Markadan kaynaklı olmayadabilir her gün yıkıyor musun bebeğini ben her gün yıkıyorum ama haftada bir kez şampuanla yıkıyorum diğer günler sadece su ile yıkıyorum belki devamlı şampuanla yıkıyorsan o yüzden de olabilir

1 Beğeni

Eczanelerde de var internettede bazı büyük marketlerdede oluyor @merve.korkmazz

Ne hoş belki de bebekten bebeğe değişiyorsa :woman_facepalming:t2:

Evet hergün yıkıyorum ve her yıkadığımda da Dalin kullanıyorum muhakkak bu dediğinizden ötürü de kaynaklanıyor olabilir bir de sizin dediğiniz gibi deneyeyim

1 Beğeni

Artık 1 yıldır dalin kullanıyoruz ve memnunuz​:palms_up_together::blush:

Benim oğlum henüz çok küçük 36 günlük belki de o yüzden bizi kötü etkiledi :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::rose:

Her bebek teni farklıdır ,uymamıştır :blush:

1 Beğeni

incia marka kullanın doğal içerikli siveno da olabilir.