Değişik erkek bebek isimleri

Hanımlar değişik erkek bebek isimleri varmı yiyenim için. :blush:

2 Beğeni

Valla canım değişik falan ama benim oğlumun adı bi değişik kayınbabam ve eşim isimleri birleştirdi Yasin Affan koyduk​:joy:diğer büyük oğlumun adı da Emir Mahir :smiling_face:

2 Beğeni

Enfal umeyır zeyd Ubeyde Musab ıyas

3 Beğeni

Noyan anlami lider komutan demek

1 Beğeni

Son zamanlarda Akalp ismini beğeniyorum ben.

1 Beğeni

Kutay :winking_face_with_tongue: onın dışında ben Ahlas’ı çok beğeniyordum da eşim beğenmediği için koymamıştım. Ahlas : iyi yürekli, temiz kimse. Saf halis karışımsız demek

1 Beğeni

Göktürk Metehan tuğra bu üçünden birini koyacaktım ben eşim Muhammed efe de karar kıldı :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Beğeni

Ilk oğlumun adı Yiğit Uras, 2. oğlumun adını da Deniz Arel istedim ama eşim istemedi diye Metehan olacak.

1 Beğeni

Karya olabilir​:smiling_face:

1 Beğeni

Affani ilk defa duydum anlamı ne acaba​:blush:

1 Beğeni

Bunlarda çok degisikmiş gerçekten hiç duymadim

1 Beğeni

Noyan yabancı isim degilmi

Evet dileguzel.geliyor

Kesinlikle yazicam Kutay i​:heart_eyes:ahlasinda anlamı çok güzelmiş

1 Beğeni

Hiç alakası olmayan desene,:sweat_smile:ama ismide çok güzel adıyla yaşasın paşam

1 Beğeni

Hmmm senin.soyledigin daha hoşmuş eşin biraz bilindik isimlere kaçmis​:blush:

Burdaki isimleri hep yazicam inşallah gelinim beğenir​:sweat_smile:Kayra ismini bende küçük oğluma düşünmüştüm geri Batuhan koymuştum

1 Beğeni

Eşleri ikna etmek zor :smiley: Yani 9 ay biz taşıyoruz isme karışmasalar ne güzel olur :smiley:

1 Beğeni

Yaaa yazzz​:heart_eyes: evet anlamı çok güzel Ahlas’ın o yüzden istemiştim. Geleneksel olarak da Ömer isminin hastasıyım. Hem babamın ismi hem hz.ömeri çok seviyorum o yüzden

2 Beğeni

Bende asil, barlas, asaf miran gibi isimleri seviyorum oğlum olursa Murat Asil veya Murat Asaf koymayı düşünüyorum Murat rahmetli abimin ismi yanına asaf veya asil

2 Beğeni