Değişik erkek bebek isimleri

Dini bilgilerim biraz zayıf olunca demi hepsi değişik geliyor dini kitaplari okumuâ olsam bilirdim kızım biraz büyüsün inşallah kendimi geliştiricem en büyük istediğim dini yönden gelişmek

1 Beğeni

Yaaa yakişmiş ama annesi​:heart_eyes:adıyla yaşasın paşam

Aminnn :ribbon::two_hearts:

1 Beğeni

Yok bacım demem bu ismi koyar ederde :sweat_smile:bu diriliş ertugrulda mogul komutaninin adı idi valla o oyuncuyuda seviyorudm orda ama isim olarak düşünmedim hiç

Haa bak Aren degişikmiş bunu yazarım​:face_with_hand_over_mouth::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:çokta güzel ismi varmış Paşamizin

Amiiiiiiiiin teşekkür ederiz teyzesi :heart_eyes::heart_eyes:

1 Beğeni

Yaaa nur bende çok istemiştim ilk oğlumda o sıralar çok nadirdi kullanan yoktu eşim dedesinin adını koydu yanına efe koymasini istemiştim kaderi çekmesin tek koymayalim demiştim inat etti koymadı yoksa Akif Efe olacakti

Oda fazla ileri gitmiş ya ilk çocuk eşimin hakkı idi ikinciyi bana bıraktı kizida ben koyucam dedi hayır dedim ilk senin ikinci benim 3ü ikimizin kararı olacak yok ölmus babannemin ismini koyacam dedi ben istemedim o zaman bnde annemin ismini koyarım dedim sen karışma felan dedikten sonra tabiki kadının gücü yendi kendi işim bulamadı ben Efnan koydum​:face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Estağfurullah sadece sen degıl hemen hemen hepımız malesef İNŞALLAH şimdiden zıhnınız acık olsun :palms_up_together: :rose:

1 Beğeni

:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: guldurdunuz benı

1 Beğeni

Ben cok severek koydum anlami da guzel güçlü kuvvetli gösterişli erkek çöldeki en parlak kum tanesi

1 Beğeni

Oğlumun adı Baturalp :smiling_face_with_three_hearts:isim işini tamamen eşime bıraktım çokta içime sindi

1 Beğeni

Anlamı cok guzelmis :smiling_face_with_three_hearts:

Çok güzelmiş adıyla yaşasin kuzum :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Zafer kazanan, üstün gelen anlamında

1 Beğeni

Amin teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Aynen cnm benim koca çok başına buyruk ve inatçı huysuz ismi güzelmiş bu arada adıyla yasasin

1 Beğeni

Teşekkür ederim cnm,:tulip:

1 Beğeni