Dini bilgilerim biraz zayıf olunca demi hepsi değişik geliyor dini kitaplari okumuâ olsam bilirdim kızım biraz büyüsün inşallah kendimi geliştiricem en büyük istediğim dini yönden gelişmek
Yaaa yakişmiş ama annesi
adıyla yaşasın paşam
Aminnn ![]()
![]()
Yok bacım demem bu ismi koyar ederde
bu diriliş ertugrulda mogul komutaninin adı idi valla o oyuncuyuda seviyorudm orda ama isim olarak düşünmedim hiç
Haa bak Aren degişikmiş bunu yazarım![]()
![]()
çokta güzel ismi varmış Paşamizin
Amiiiiiiiiin teşekkür ederiz teyzesi ![]()
![]()
Yaaa nur bende çok istemiştim ilk oğlumda o sıralar çok nadirdi kullanan yoktu eşim dedesinin adını koydu yanına efe koymasini istemiştim kaderi çekmesin tek koymayalim demiştim inat etti koymadı yoksa Akif Efe olacakti
Oda fazla ileri gitmiş ya ilk çocuk eşimin hakkı idi ikinciyi bana bıraktı kizida ben koyucam dedi hayır dedim ilk senin ikinci benim 3ü ikimizin kararı olacak yok ölmus babannemin ismini koyacam dedi ben istemedim o zaman bnde annemin ismini koyarım dedim sen karışma felan dedikten sonra tabiki kadının gücü yendi kendi işim bulamadı ben Efnan koydum![]()
Estağfurullah sadece sen degıl hemen hemen hepımız malesef İNŞALLAH şimdiden zıhnınız acık olsun
![]()
![]()
![]()
guldurdunuz benı
Ben cok severek koydum anlami da guzel güçlü kuvvetli gösterişli erkek çöldeki en parlak kum tanesi
Oğlumun adı Baturalp
isim işini tamamen eşime bıraktım çokta içime sindi
Anlamı cok guzelmis ![]()
Çok güzelmiş adıyla yaşasin kuzum ![]()
Zafer kazanan, üstün gelen anlamında
Amin teşekkür ederim ![]()
Aynen cnm benim koca çok başına buyruk ve inatçı huysuz ismi güzelmiş bu arada adıyla yasasin
Teşekkür ederim cnm,![]()