Değişik tarifler

Ayy kızlar değişik tatlar denemeyi aşırı seviyorum mesela midye çok seviyorum pirinç pilavı üstüne kimyon karabiber limon sıkınca aynı midye gibi oluyor sürekli öyle yiyorum sushi aldım beğenmedim şuan da süzme yoğurt salatalık turşusu dogruyorsun falan onu denemek var aklımda ayy bildiğiniz böyle tarifler var mii

1 Like

Semiz otu ve salataligi dogra suzme yogurt yada normal yogurtla karistir ama su koyma.1 dişde sarimsak rendele. Ustunede yagda az salça kavur birazda misir koy salca sosa okadar lezzetli oluyoki ilk yedigimde herkeze verdim bu tarifi :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

Ben semiz otunu domatesli salataya da koyuyorum. .ayrıca sadece yoğurtla güzel oluyor.

Daha dun yaptım .Narlı cikolata

Soyle bir şey. Guzl ve basit

Yeşil mercimeği haşla, bi tane de tavuk göğsü haşlayıp didikle bi kasede yoğurt güzelce cırp içine mısır ben konserve koyuyorum yeşil mercimek didiklenmiş tavuk kornişon turşu doğranmş ekle az bi de tuz isteğe bağlı bi de dereotu ben yakıştıeıyorum doğra karıştır güzelce çok güzel olur

1 Like

:face_savoring_food: deneyim bugün

1 Like

:face_savoring_food: banada gönder bacım ellerinee sağlık

1 Like

İlk fırsat deniycem canım çekti

Tmm canım kargoya yolladım. 1 saate kapında olur​:joy::sweat_smile:

:sweat_smile::grin: bekliyorum kız biran önce gelsin

1 Like

Delı ya​:face_with_hand_over_mouth::joy:

Bende farklı tarifleri denemeyi severim az önce kırmızı pancar ile salata yaptım görüntü olarak çok iştah açıyor tadı da çok güzel denemelisiniz bence. Bizim burda altın günlerinde olmazsa olmaz. Birde közlenmiş patlıcan kırmızı biberle yoğurtlu meze güzel oluyor.

1 Like

:face_savoring_food::face_savoring_food::face_savoring_food: Anaam ağzım sulandı kiiz sonra niye kilo aldım diye moralim bozuluyor :sweat_smile:

Ayy bende kilomdan dertleniyorum ama yemekten kendimi alıkoyamıyorum :sweat_smile: bunu diyet salatası olarak yiyorum baya tok tutuyo

Anam canım şehriye salatası cekti közlenmiş bıberı okuyunca :face_with_hand_over_mouth::joy:

1 Like

Onu da ben hiç denemedim tarifini alırım artık​:sweat_smile: