Deliricem artık 😞

4 gün sonra 3 ayını tamamlamış olacak bir kızım var doğduğu günden beri uyuturken cok zorlanıyorum her şeyi deniyorum derin asla uyumuyor 15 dı uyuyup uyanıyor sürekli ağlıyor. Gazını cıkartıyorum kolikti ama son 10 gündür az da olsa hafifledi gazı sadece 1 hafta geceleri güzel uyudu ama son 2 gündür eskisindende beter oldu asla uyumuyor beşiği sallamayı bırakınca gözünü açıyor bağıra bağıra ağlıyor cok yorgunum beşik sallamaktan bileklerim şişti desteksiz büyütüyorum yakınlarımda kimse yok o kadar yorgunum ki sinir krizleri geçiriyorum sütüm kesilecek diye korkuyorum atak matak ne zaman uykusu düzene girecek bunların nolur umut verici bi şeyler söyleyin deliricem :disappointed:

3 aydan sonra iyice azalıcak gaz ağrıları sabredin zor süreci bitirmişsiniz. Bazı bebeklerde uzun sürebiliyor ama eminim o da en fazla bi aydır.

Ve ilk üç büyüme atağı maalesef ilk üç ayda. Hadi o da 1-2 hafta fark etse dediğim gibi en fazla bi aya düzelicek

Umarım sizi rahatlatır. Ve destek alın eşinizden yakınınızdan. Çünkü sizin dinlenmeye ihtiyacınız var

Malesef ailem başka şehirde eşim harici destek alabileceğim kimse yok oda elinden geleni yapıyor ama su an aşırı hasta yaklaştırmıyorum o yüzden bide hasta olursam toparlanamam iyice sıkıştım anlayacağınız :disappointed: umarım biter bi an önce bu zor günler

proNight damla bebeklere çok güzel uyku yapıyor tamamen doğal içerikli ve yenidoğan dan itibaren kullanılabiliyor alıp bir deneyin isterseniz hem gazinada iyi geliyor Rabbim yardimcinizi olsun :palms_up_together:

Of o çok kötü işte olabildiğince dikkat edin. Şu süreçleri geçirip 9cu aya gelen bi anne olarak şunu söyleyebilirim ne diş ne gaz ne uykusuzluk tek insanı mahveden bebeğin hasta olması

O yüzden aman ne siz ne bebek hasta olsun önce kendinize dikkat edin vitamin felan kullanın

1 Beğeni

Elimden geleni yapıyorum 24 saattir toplasanız 3saat anca uyumuştur uykusuzluktan hasta olucak korkuyorum

Perşembe günü doktora götüreceğim onay verirse derhal alırım teşekkür ederim :disappointed::heart:

Görümcem de sizinle aynı durumda 69 günlük bebeği doğduğundan beri ne sustu ne durdu kadın artık ne yapacağını şaşırdı kolik var galiba en yüksek derece gece gündüz toplasan 3 4 saat uyumuyor oda sürekli kusuyor arada ateşi çıkıyor gaz damlasi kullanıyor ama en fazla 1 saat sakın kalabiliyor kadında ne zaman geçeceğini merak ediyor Allah yardımcınız olsun

2 Beğeni

Merhaba canım ben de uykudan çok muzdarip bir anne olarak benim kızım da çok zor derin uykuya geçiyordu şu an dört aylık sana tek önerebileceğim şey gece kaçta yatmış olursa olsun sabah yedi gibi kaldır kendine uyku aralıklara oluştur ne kadar erken kalkarsa o kadar rahat uykuya dalıyor ve uyku sinyallerini kaçırma üç aylık bebek 1,5 saat aralıklarla uyuyordur bence her 1,5 saatte bir uyumayı dene uyumadıkça hırçınlaşıyorlar

1 Beğeni

Kolik besik degilde tasinabilir reflu yatagi daha cok isini gorur besigini oturma odasina tasi mamaya gec bence yari mama yari emzirme reflu mamasi al
Reflu biberonu al.
Benim oglana ilk dogdugu hafta acile goturmustum
Orda tani konuldu.
4 ayi buldu.
Elim karninda uyuturdum.

Hiç yalansız söyliyim benimde bebeğim aynıydı kafayı yiyodum. Yalansız 6 cı ayında düzene giriyorlar banadaöyle diyolardı doğru çıktı. Şuanda gece maşallah çok iyi uyuyo o süreye kadar sabrwtçen kuzum

1 Beğeni

Doktorumuz mamaya geçmemizi istemiyor 6 aya kadar anne sütüyle devam edeceğiz sallanmadan uyumuyor uyuyabilmesi icin benim destegimi istiyor :disappointed:

Evet uyuyamadıkca sinirleniyor bazen kaldırmayı deniyorum ama sbaaha karşı uyudugu icin o saatte kalkmıyor mesela bu gece sabaha kadar agladı 6 bucukta bayıldı desem yalan olmaz o kadar yoruldu ki morardı resmen gözleri :cry: doktorumuzdan uyku damlası icin onay isteyecegim uygun görürse ona başlarım belki işe yarar…

Sanırım ne yaparsak yapalım bu bebekler uyumayacak arkadaşlar ben ümidimi kaybettim artık kendime stres yapmaktan başka bir şey değil

1 Beğeni

Acaba ten tene temas etseniz faydası olurmu. Benim kızım kolik değildi ama huysuzlanınca gaz sancısı olunca yarım yaslanır şekilde uzanıyodum onuda koynuma alıyodum bi iki saat uyuyodu bende dinlenmiş oluyodum

Onunda denedim defalarca ama malesef işe yaramadı… sanırım tek çare büyümesi