Demir damla

Herkese merhabalar bugün sağlık ocağında bunu verdiler kullananlar var mı içerik açısından bilgisi olanlar pylaşabilir mi

Bence kullanmayın , hem burda hem intrneete araştırdım bana verdiklerinde. Şikayet çok fazla . Döküntü, kabızlık , huysuzluk vs çok şikayet almış. İçeriğinde yanılmıyorsam paraben vardı, o da temizlik gibi kimyasallarda kullanilmakta. Bebeni seviyorsan at çöpe .

Ben kidsfer in Demir ilacını aldım , eczaneden tavsiye ederim

1 Like

Bizede 4damla seklinde vermişlerdi biraz kullandim ama içim rahat etmedi buraya yazdım burdaki arkadaşlarim sayesinde bende ocean alıp kullanıyorum

1 Like

biz de 21 günlüğüz doktora d vitamini başlamamız gerekmiyor mu diye sordum da öyle yazdı vitamini. ocean aldırdı bakalım ilk kez bugün kullandık.

1 Like

demir eksikliginde devletin karsiladigi damlalar daha etkili diye biliyorum

1 Like

Bende içeriğiyle ilgili olumsuz bi kaç şey okumuştum burdada sormak istedim teşekkür ederim

Teşekkür ederim yanıtınız için ocean damladan memnunmusunuz peki

1 Like

Evet bir sıkıntisini görmedim diğerini severek icmiyordu bu daha kolay iciriyorum

1 Like

Bence kullanmayın duyduğum kadarıyla memnun kalmayan çok kişi var. Biz ocean ın e vitaminini kullanıyoruz günde 1 puf şeklinde tavsiye ederim. Hamileyken ben b12 sini falan kullanıyordum şimdide bebeğim d vitaminini kullanıyorum

1 Like

Bunu soran burda ve çevremde soran arkadaşlar şiddetle kullanma dedim içeriği çok pis kanserojen yaptığı kesinleşmis maddeler deterjan yapımında kullanılan maddeler var içinde paraben içeriyor yan etkileri çok fazla ben bunu iki kez verdim bebeğine verirken bile tükürüp öguruyordu sonra ocean geçtik

Devlet bedava veriyorsa Altından illa bişey çıkar

1 Like

Bizim doktorda bunu kullanmayın dedi kidsfer önerdi kullanıyoruz bir sorun yaşamadık

1 Like