2 gün önce başladık demire sabah tok karna verdim. Üstündeki talimata göre. Ama geceleri sürekli uyanıyor genel bir huzursuzluk hakim. Ondan mı yoksa başka bir şey mi acaba yaşayan var mı? Markası Ferrum.
Kabızlık huzursuzluk gibi semptomşarı varmış evet. Biz de sağlık ocağının verdiğini kullanıyorduk çok huzursuz olmuştu oğlum. Doktorumuz lipozomlu kullanmamız gerektiğini, hem uan etkileriöin olmadığını hem de tamamına yakın emiliminin olduğunu söyledi. Onu aldık ve gerçekten fark etti. Ayrıca diğerleri gibi dişlerdr lekelenme de yapmıyor. Araştır istersen. Ocean marka bizimki
Çok sağolun
Niye veriyorlar bunu o zaman anlamadım diğer markalarla içeriği de farklı zaten. Ocean microfer den mi bahsediyorsunuz yoksa başkası mı?
Bizim bu sadece kilosunun iki kati veriyorsun canım
Hangisi Ocean mı? Ferrum mu? Bana kilosu kadar demişti doktor Ferrum için
Ya sormayı unuttum kaç damla kullanılıyor yine kilo başına 1 damla mı bu da?
Ocean kilonun iki katı ferrum kilo kadar
Ya eşim eczacıya sormadan almış ben de ara sor dedim 1 damla demiş ya. Nasıl oluyor kafam karıştı 1 ml mi demek istedi acaba? Damlalık üzerinde yarıya kadar 0.5 ml çizgisi var.
Hayır canım eczaci banada 1 damla dedi ama doktor ve hemsire kilosu kadar dedj ocean daha emilimi az diye kilo basi iki damla ver dedi doktor sen kilo başı 1 damla ver
Bende aynisini kulaniyorum kilo basina bir damla dedi 9 ayda kan tahlili yaparız eğer kansızlık varsa iki katı kullanılır demişti
Sidefer verdi bizede doktor ocean alcaktim sidefer al dedi kilosu kadar damla veriyorum emzirdikten 1 saat sonra falan veriyorum. Sizde araştırabilirsiniz sideferi ben memnunum simdilik
1 ml dedi 7. Aydan sonra 2 ml dedi doktorumuz