Demiri ben sabah 8 buçukta veriyorum 9 çeyrek gibi kahvaltı yediriyorum. D vitaminini 11 yada 12 de veriyorum.
Vermek istiyorum ama korkuyorum hemde kendi başıma bişey yapmak istemiyorum
Salçalı yemekler için bence küçük ama su olabilir yani ama dediğim gibi yanlış yönlendirmek istemem
Yok yok zaten salçalı baharat vs vermem 1 yaşına kadar falan mesela yoğurt çorbası tuzsuz nanesiz tanesiz sulu olan tarafı gibi dedim
3 gün kuralı var biliyorsunuz ben çok uygulamsdım ama burda ki annelerin hepsi uyguluyor nerdeyse yani yoğurt vs alerjen olabilir ana pişince daha aza iniyor o durum. ya bilmiyorum ben 5.aya kadar bekle bence sonra verirsin yavaş yavaş
Ay çok heyecanlı değil mi ya bebeğinin ilk yediği normal bir gıda falan sanırım hayalini kurdukca sabırsızlanıyorum
Her detayı heyecan verici
Canım benim bebeğimde yeni başladı demire sabah d vit veriyorum öğlen de demir veriyorum doktorumuz bize arasında 3-4 saat yeterli olacaktır dedi sende bu şekilde yapabilirsin bebeğinde her hangi bir sağlık sorunu yoksa
Devletin verdiğini mi kullanıyorsun canım yoksa kendin mi aldin dün ilk kez akşam eşime verdirdim korkudan eğer şikayet belirtileri olursa hemen degistircez
Ben kızımda kullanmamıştım devletin verdiğini çünkü alerjik bir bebekti ve hala da alrjilerinden dolayı dikkat ediyorum bu konulara ve oğlumda da olur korkusu oluştu o yüzden oğlumda da kullanmıyorum doktor tavsiyesi ile özel aldım(eğer belirtmemi isterseniz diye mesaj atarım size markayı)
Dvit sabahtan verdigimde gun boyu uyuyo gece boyu oturuyo haliyle. Buyuzden ben hava kararmaya 1,2saat kala veriyorum verdikten 2saat sora uykuya geciyo zaten ve ben her ikisinide beraber veriyorum araya zaman koymuyorum bi sıkıntı görmedim her ikiside ocean benimkilerin
Ay dur nazar degmesinde ben sabahtan veriyorum gündüz normal uykusunu uyuyo gecede 6saat kesintisiz uyuyo