Kızlar merhaba bu ara çok soru soruyorum ama demir e başliycam demiri sabah uyanincs d vit akşam ver ikisini beraber kullanma dedi ben d vit uykusuzluk yaptığı için sabah ilk emzirmeden sonra veriyordum ve akşam vermek istemiyorum nasıl ayarlaya bilirim bunu aralarında ne kadar süre olması gerek @admin @Cesurummm
D vitaminini sabah verilmesi gerekiyor diye biliyorum uyanınca emdikten sonra veriyorum ben demir ise öğle saatlerinde yani emzirdiktem 1 saat sonra kadar veriyorum
Evet bende d vit sabah 6da uyanıyor o zaman veriyorum emzirip ama akşam ver dedi akşamda vermek istemiyorum demiri verip uyutuncs bişey olmaz demi
Demiri de gündüz versen olmaz mı yani bilmiyorum uyumadan önce vermedim hiç
Olur tabi aralarında kaç saat bırakıyorsun
Aralarında bir iki saat olması yeterli ben iki saat sonra veriyorum. Eczacınıza da danısabilirsiniz
İlk uuanıyor emip d vit veriyorum sonra 2 saat sonra ilk uykusuna yatıyorum uyanınca demir veriyprum hemen 1 saat sonra falan da emziriyorum tabi bazen dayanamıyor o kadar
6.30 -7 gibi emzirip d vit verdim 7.30 da uyudu uyandı 11.30 gibi emzirdim birazdan 12.20-12.30 gibi demir i vericem ama korkuyorum kusma falan oluyomuş ya kusar demişti ebe
Yani ben öyle bişey yaşamadım neden kusma oluyormuş ki
Bilmiyorum ki bebekler sevmez bunu tadı kötü kusar sen bırakma vermeye devam et dedi ama zaten degistircem eşime anlattim dün de konu açmıştım bunla ilgili 2 gün dene gidip başkasını alalım dedi kimdi hatırlamıyorum ama 2tane marka söylemişti
Devletin verdiği mi var sizde eğer oysa bizim doktorumuz da kullandırmadı bestiron kullanıyoruz biz. Evet tadını sevmiyor ama arkasından hemen su veriyorum ben
Evet daha dün aldık da su veremem ki ben
Yani 1 çay kaşığı kadar belki yine de yanlış yönlendirmek istemem
Sabah aç karnına demir veriyorum ben
Öğlen omega 3
Akşam d vitamini
D vitaminini önceden öğlen veriyodum
Ha sizin bebeginiz ek gıda alıyor sandım ben sadece emziriyorum ya ondan dedim aslında bebeklere su yasak değilmiş mideleri küçük olup şu ihtiyacını sütten aldiklaei için mış mideleri şismesin diye onermiyorlar mış ben bunu öğrenince şaşırmıştım mesela çok zararlı bişey sanıyordum
Ya aslında bende 4 ay hiç vermemiştim su ve aşırı baskı gördüm sonra veriyim azıcık dedim çocuğum kana kana içti tabi yine az az veriyodum sonra ek gıda döneminde zaten vermeye başladım net olarak
Ayy bende başlasam mi ki azıcık 1 çay kasigi kadar bende de çok baskı var ya çorbanın suyundan bile tanesizce ver diyorlar yook diyorum bişey olmaz diyorlar aklımı celiyorlar
Karar tamamen size ait ama ben pişmanım yani o kadar kastığım için