Deneyimli anneler bu soruna nasıl çözüm buldunuz

11 gündür doğum yaptım kizlar emziriyorum fakat İç çamaşırıma kadar her yerim süt oluyor kizlar göğüs pedi kullanıyorum buna rağmen taşıyor her yerim süt kokuyor malum hava sıcak kötü koku oluyor hergun duş alıyorum ancak yine yarım saat sonra aynı oluyor üstüm başım hep batıyor ne yapmam lazım yardımcı olabilir misiniz?

Emzirme sutyeni kullanmiyormusun

Kullanıyorum emzirme sütyeni de atleti de aldım hiç bir işe yaramıyor

Hangi marka kullaniyorsunuz bilmiyorum ama ben lansinoh göğüs pedi kullaninca cozdum sorunu. Sıvıyı guzel emiyor.

Benim oğlumun da ismi aras​:innocent: canım her iki memedede emzirme süresi olarak 10-15 dk tutmaya çalış bebeğini.
Bence sağım da yapabilirsin. İlk günler gelen amme sütü çok faydalı :innocent: philips event göğüs kalkanını kullanmıştım ben canım.

Medela denedinmi ebe gostermisti

Baby me kullanıyorum teşekkür ederim bir de ona bakayim

Adıyla büyüsün paşa maşallah iki adimz var bizimde yasin aras siz tek mi kullandinz​:kissing_heart:iki memeyi de veriyorum ama çabuk yoruluyor ve doyuyor hemen aşırı bir süt geliyor hemde tazyikli o yüzden boğuluyor emzirme pompası almadım elle sagiyorum biberona veriyorum ama alışır diye korkuyorum göğüs kalkanı hiç denemedim ise yariyorsa onu alayım​:face_holding_back_tears:

Hayır hiç denemedim ne doktor ne ebe bir tavsiyede bulunmadı

@Arasınannesi Aramıza hoş geldiniz.:ribbon:

Ped yoksa ,peçetede katlayıp koya bilirsin

Sağım makinasıyla ara ara göğüslerini boşalt cnm bide ben emzirirken diğer göğsüme parmağımla bastırıyorum 2-3 dakika süt akmıyor. Yakında düzene girer zaten bebeğin emeceği kadar süt üretir vücut.

Hoşbuldum​:kissing_heart:Ped koydum yine de akıyor peçete hiç dayanmaz bebek ağız mendili koydum o bile tutmuyor maalesef

1 Beğeni

İnşallah teşekkür ederim deneyecem umarım öyle olur

Sağıp buzluğa koyabilirsin ben öyle yaptım sonra bebeğim büyüyünce kullandım dolaptakileri

Ben havlu koyuyordum djdjd 2.ayda düzeliyor meme terbiye oluyor artık öyle foşur foşur akmıyor. Hiçbir ped işe yaramamıştı bende. Havluları parçalara bölüp koyabilirsin

Düşündüm aslında ama elle sağdığım için çok süt çıkmıyor onu buzluğa koymaya değmez ya pompa alacam ya da kalkan

Teşekkür ederim diğer çözümleri alana kadar deneyecem

Bu süt toplama kalkanı mi ne var göğse takiyorsun o akan sütleri için de topluyor

Bol bol emzir 10 hafta dan sonra azalacak

Ben göğüs kalkani kullaniyodum mycey marka ablam da Philips kullaniyodu Philips daha büyük mycen daha az süt topluyor. Yattigim an biriken süt dökluyodu üstüme ama gün içinde topluyodu sütü alip döküyodum. Sonra ben mastıt oldum çünkü bebek boşaltamiyodu memeyi çok sıkıntıliydi. Doktor kalkani görünce bunu takma dedi ne yapacağım dedim göğüs pedi mi kullanayım dedim hayır ütülü pamuk bez köy dedi. Ben de kalkandan korktum acaba sertliginden dolayı mastite sebep mi oldu diye. Kalkan da takmadim göğüs pedi de takmadim çok şaşırdım ama akma durdu binada göğüs ucum yapışıyordu herhangi bir şey koymayinca. Kişiden kişiye değişir meme ucu yapisinca süt akmaz oldu. Kakkani takinva yine akıyor acaba hiçbir sey koymasan yine akar mı? Olmadi kalkan al