Korunma yonetemi olan deri altı implant taktirmak istiyorum emzirme surecinde takiliyor mu birdr fiyat araligi nedir bilginiz varmı
@afrikaningelini taktirmisti sana bilgi verebilir
Bildiğim kadarıyla kırkın çıktığı gibi herhangi birini takabilirsin ben de deri altı implant yaptım bir hafta önce gerçi emzirmiyorum bebeğim mememi tutmadı çok kısa bir işlem kola anestezi uyguladı biraz sonra apartla taktı biraz hassasiyet oldu bir kaç gün şimdi yok Adıyaman da özel hastanede 8 bine yaptım
Deri altı implantlar emzirme döneminde güvenle takılabilir. Sütün miktarına veya kalitesine bir zararı yoktur.
Bende emziriyorum bir sıkıntı olmuyor zaten
Kizzz nerelerdesin sennn
Buralardayim asıl siz nerelere gittiniz
Ben buralardayım da senı epeydir görmedim
En çok mucize anneye giriyorum o yüzdendir bı ara bazı problemler yüzünden herşeyden uzaklaştım biraz sonra geri döndüm
Neoldu abla o konu büyüdümü?
Hala ayni onu sildi başka biri çıktı onunlada mesajlaşıyor ama oyunda takım mesajlarında oda oyundan çıkınca siliniyor göremiyorum
Ya senin adına çok üzüldüm abla
Bende taktırmak istiyorum ama hormonlu olduğu için kilo alımı yapıyormu, sizde de oldu mu acaba
Kg alma şöyle açlık hissi yapıyor her o histe yerseniz alabilirsiniz
Yani benim yeni olduğu için henüz öyle bir şey gözlemlemedim zaten rahme takılan iki tane var biri bakırlı diğeri de yine hormonlu haplarda öyle bildiğim kadarıyla o yüzden ona takılmayın kendiniz için en doğrusu hangisi ona karar verin öyle uygulayın
Teşekkürler