Dertleşme zamanı

Merhaba kızlar

Bugün içimi dökmek istedim birazda akla ihtiyacım var

32 yasındayım 19 aylık bi bebeğim var evlilik dışı oldu aynı evi paylaştığım erkek arkadaşım ile bütün ailesi ile tanıştım tabi hala birlikteyiz 3 yıl oldu. Bu kişi yıllarca bnm peşimden olsun diye ısrarla koştu ve biz olduk ama kendimi okadar ilgisiz sevgisiz hissediyorum ki cok mutsuzum. 3yıl oldu bna daha bitene toka almadı özel ihtiyaçlarımı hiç karşılamıyor eline para geçince alkolle bitiriyor ve ben bu durumdan cok sıkıldım artık 19 aydır cocugun manevi bütün yükü bende gram ilgilenmiyor yemek içecekle olacağını düşünüyor bi 5dk bak diyorum onu bile yapmıyor varı yoğu telefon elinden hiç düşürmüyor beni cok sevdiğini söylüyor hep ama bna göre bu sevgi değil bi eziyet zulüm okadar yoruldum ki cok cabuk sinirlenebiliyorum ve bu bebeğimin yansıyor ona sürekli kızıyorum ilgilenemiyorum yorgunluktan kimse destek olmuyor gitmek istiyorum ama gidebileceğim sağlıklı bi ortam yok kafayı yemek üzereyim bna akıl veren ne yapmalıyım

Sevgi lafta değil eylemdedir , resmi olarak evlendiniz mi? Ailesi kabul etti mi ? Ailenin davranışları nasıl size ve bebeğinize karşın? Sizin aileniz ile aranız anladığım kadarı ile yok ya da koptu. Tamamen bitirmeden önce biraz uzak kalmak gerek.biz ne kadar okuyup birşeyler yazmaya calissakta tamamen yaşayan sizsiniz asla sizin oencerenizden bakamayiz. Ama sanirm ben olsa idim uzaklasirdim . Elinde telefon ile napıyor sürekli mesela hiç sordunuz mu ? Gerçi sizden gizli bir şey yapıyor olsa da hoş soylemezde. Ama bana hiç güven vermedi hareketler

At yarısı flim vs izliyor nikah hiç bişey yapmadık ailesiyle aram cpk iyi beni cok seviyorlar cocuguda sorun adamda ayrılmak istiyorum ve bunu yapcam

Hakkınızda hayırlısı olsun, kararınızin arkasında durun . Arada bir bebek var ve hala evli olmadığınızı nikah olmadiginiz dile getiriyorsunuz . Gitmek isabet olur

Bebek 19 aylık olmuş hala nikah yok evlilik yok bu en ciddi sorun bu değil mi ? Yani çok yargılamak da istemiyorum ama adam zaten sahiplenmemis ki. Siz hep rizanizla onun yanında kalmışsınız gibi. Ya da hamile kalınca ona mecbur kaldınız. O da bunu biliyor gidecek yerimiz de yoksa tamam işte. Niye uğraşsın ki zaten ona mecbursun. Sevdiğini de düşünmüyorum seven adam sizi mutlu etmeye çalışır. Düzgün hayat şartları sağlamaya çalışır. Kimseye laf söz ettirmez nikahını düğününü yapar yani.

Şimdiye kadar olanlar olmuş. Bu vakitten sonrasını düşün. Böyle adamlardan boşanabilmek için kadınlar nelerle mücadele edip ne savaşlar veriyor. Senin nikahın yok, arkana bile bakma. Endişelerin, bunalımların, korkuların o adımı atana kadar geçmeyecek. Bunu da bu kadar kesin ve net olarak konuşuyorum.