Arkadaşlar Ayın 6’sında 5 yıllık evli mi doldurdun Şu an bir kızım var Yarın tam 1 yaşına giriyor ayın 12’sinde yani Ben eşimle mutsuzum eşim her zaman işte tam meyilli her zaman ağzından çıkan o kulağı duymuyor Ben bir şey istedim de sen kimsin ki sen nesin ki gibi kelimeler kullanıyor beni aşağılayıcı cümleler kendisi uzman çavuş ve artık ben kendisi ile birlikte olmak istemediğimi de fazla kişiyle geçmeme rağmen defalarca ailemin evine gitmeme rağmen hiç birinde boşanmayı falan kabul etmedi geri herkes dedi çocuğun için şans var Çocuğun hiç şansı var Ama artık ben dayanamıyorum artık biz hep bana küfür değil Benim aileme de hakaret ediyor ama benim ailemin yüzüne gelince saygı da asla kusur etmez etmiyor da hiçbir şey de Söylemiyor Ama ben artık istemiyorum Ben çok yoruldum yeterince çok gücüm yok ne yapmam gerekiyor ailesi sorun kendisi sorun hep dışlama var Hep aşağılama var ve ben artık Çok yoruldum
Allah kolaylık versin iç yorgunluğunuzu anlıyorum bu gibi durumlarda geçiyoruz hep mi böyle oldu 5 yıl boyunca bilmiyorum yani hiç mi güzel şeyler olmadı eşinizle birlikte Ailesi demiyorum da eğer tak ettiyse çocuk da o kavgalarda büyüyecekse bazen devam etmemekte iyi olabilir
Senide bir anne doğurdu böyle davranacak ne oldu arkadaş memnun değilsen karından ayrıl eziyet nedir bence en büyük eziyet dilden gelen… ailen arkanda durur mu çalışıyor musun ekonomik özgürlüğün var mı Yani onsuz hayattı idam ettirebilecekmisin eğer öyle şansın varsa bence düşün ayrılmayı aranızda herşey konuşuldu ise düzelmiyorsa kusura bakmasın sanada yazık huzursuz ortamda çocuğunu büyütmekde zor çocuğa karşı nasıl babalığı merak ettim? Genelleme yapmayacam ama bu asgeri personeller genelde sıkıntılı oluyor ya severek mi evlendin..
Ohaa ne bu kudurmuslar bunlar hayırdır ya niye ezikliyorlar seni senin ailen arkanda mı bacım benm esimde uzman cavus hani mesleği yüzünden dicem de cnku bazen eşim diyor meslek yüzünden sinirliym falan ama asla asla böyle değil hatta hayatımda görmedim böyle bi uzman çavuşu yani dtyli anlatmn gerekiyo hep mi böyleydi smdi mi böyle çocuk var evet ama mutsuz büyümesi daha kötü bacım o evde senin hep stresli olucam mutsuz olucan bide gurbette oluyoruz onlarin mesleği yüzünden biz her şeyi kbl ederken bunlar niye böyle ya
Herkes tabikide bir değil ama uzman çavuşlar biraz kafayı kırmış oluyor ya. Dillerinin ayarı da olmuyor. Rest çek . Kendini geri çek. Düzelirse düzelir düzelmezse kendi yolunu çiz böyle ömür geçmez
Ne diyeceğimi bilemedim ama zaten sen içinden bitirmişsin evliliğin en büyük temeli saygıdır buda eşinde yokmuş eğer ailen arkanda durursa hiç durma cnm mecbur değilsin küfürlerine be hakaretlerine çocuğunun da o tarz konuşmaların normal oldugunu düşünerek büyümesine izin verme ..Keşke saygı ve sevgi çerçevesinde olsalar da evlilikler yürütülse ama bazı erkekler gerçekten hakketmiyorlar
Yuvani yik demiyorum bacim ama saglikli anne saglikli bebek demek.o ev ortaminda ne kadar saglikli kalabilecekmisin yada cekmek mecburiyetinde degilsin .iyi dok dusun her ne karar verirsen arkandayiz destekciniz…
Görücü usulü oldu bizimki mimarlık mezunuyum evlediğimden beri hiç çalışmadım programları falan hep unutmuşum ailem yarım bir şekilde arkam da
Ailem yarım bir şekilde kaç sefer gittiysem çocuğu bahane ediyorlar git düzelir ama gram düzelme yok
Benim kinin beyni yok asker personelleri asla böyle değil biliyorum arkadaşlarımda da var evli olan benimki iş yerinde bile kavga dövüş halinde oradakiler bile yaka sirkmişler artık dilekçe veriyorlar ki tayin olsun yani kusura bakma ama emir altındasın senin üstlerin okudu kpss eğitim gördü dışardaki seraeri bile uzman oluyor neyin egosu bilmişliği
Çok teşekkür ederim![]()
![]()
Hiç olmadı güzel şeyler ne bi tatil ne bi gezme varsa evde otururum hiç. Bir şey yaptığı yok boş yani hayatta
Ah ne güzel işin var be güzelim keşke çalışabilsen ne düşünüyorsun ne yapacaksın beynin yüreğin mantığın ne diyor
Eğer böyleyse maddiyattan değil de güzel şeyler hiç olmadıysa daha da zorlamayın derim o zaman hayat kısa