Bugün 4. Ay kontrolümüzde doktorumuz artık destekli oturtmaya baslayabılırsınız dedı . Tecrubelı anneler sızler nasıl destklı oturttunuz? Gun içinde kaç defa ( doktorumuz(3-4 defa dedı bıze ) ne kadar süre oturttunuz ?
Sizlerden de dınlemek isterım
Bende şimdi denedim 2dkda sıkıldı kendını asagı dogru itti oturmak istemedi . Kanepenın kösesıne oturttum önüne de bı yastık koyup destekledım . Doktora sormayı unuttum kaç dk kalsın dıye
Kılomuz çok şükür normallestı
Bizimde dün kontrolümüz vardı yorulunca kaldırın dedi bi sayı veya süre belirtmedi
Zaten çok uzun kalamazlar sıkılıyorlar . En fazla 3-4 dk 2 . Oturusumuz
Evet yorulunca bunu hıssettırıyorlar fark ettım
Bızım de 6400 gr bana da zayıf gelıyo doktor normal dedı . Sağlıklı olsun da kıloya takılmıyorum artık . Bızde atopık dermatıt çıktı alerjık egzama oldu yavrum
kıloyu kafama taktım bu çıktı tabı yıne şükredıyorum Allah beterinden korusun
Gece emzırıyor musun ? Ben gece emzırmeyı bıraktığımda kilosu düşmüştü . Gece 2 defa kalkıp emzırıyorum
Bende 4.ay kontrolünde sordum daha erken oturtma dedi. İlk oğlumda da öyle 6.ayı bekledik sonra desteksiz oturması geç olmuştu
Olsun kafana takma , yeterki sağlıklı olsunlar ek gıda donemınde alırlar belkı
- Ay çok geç bence . Bu ay desteksız oturtmayı , 5. Ayda ek gıdaya gececegımızı soyledı bakalım yıne süreç nasıl ılerleyecek
Merhaba bebeginizdeki egzama geçti mi acaba ne kadar sürdü
Gecmedı . Suanda doktor alerjı dıyetı başlattı . Süt ve süt ürünlerı yumurta ve kuru yemıs yasak . Pazartesi gıdwcwgız doktora . Bakalım ne olacak . Sırayla dıyetı açacak . Hangısıne alerjisi var o sekılde bulacağız . Bambaşka o kar şey çıktı kı mesela sanırım domatese de aleejısı var . Geçen çorbasını içtım yüzünde yıne kızarıklık olustu . Anlayacağınız hıc bırsey yıyemıyorum suan
Merhaba burdan yazmak istemezdim bazıları yadirgayabilir diye ama bilgi olsun diye yazıyım egzama dediğiniz şey derma olabilir mi acaba nazardan olur oda alerjiyle pek ilgisi olmuyor benim 2. Oglumdada olmuştu yanaklari al al benek benekti …sizinki in tüm vücudunda mi yoksa belirli bir yerinde mi bu kızarıklıklar
Doktor atopik dermatıt dedı . Suan da besın alerjısı kakada kan gördük .
Günde 2-3 kez oturtuyorum. En fazla 5 dk. Sıkıldığını anlayınca kaldırıyorum. Boş boş oturtmuyorum önünde oyuncaklarla oynatıyorum. Benim kucağımda da oturuyor onun dışında.