Desteksiz ne zaman oturur

Bebeğim 5 ay 25 günlük oturutken yamuluyor yüz üstü etkinlik sevmiyor biraz tembeliz bu konuda desteksiz otutmada bu yüzden zorlanırmıyız

6 buçuk aylıkken tamamıyla desteksiz oturdu. Yani 6 aylıkkende oturuyordu ama bi süre sonra yana devriliyodu arkaya bırakıyodu kendini . 6 buçuk aydan sonra kop kop​:grin::grin:

1 Beğeni

Benim kızım da tembel yastık almıştım onunla oturttum 9. Ayında tam kendisi oturabildim öyle desteksiz yoksa hep yastık falan koyar oturturdum bir sorun yoktur doktora sorun yine de ama zannetmem bişey olsun

1 Beğeni

Bi sorun var gibide değil ama kendimi suçluyorum yüz üstü etkinliklerde daha ısrarcı olmadığım için

Merhaba benim kızımda 8.Ayında tamamen kendi kendine oturmaya başladı. Daha öncelerinde hep destekli oturabiliyordu yana yada geriye devriliyordu hatta 7. Ayında emekledi ama oturmuyordu her çocuğun gelişimi farklı oluyor doktoruda sürekli 9. Ayına kadar bekle diyordu öylede oldu bazı bebek erken oturur bazısı erken yürür belli bir zamanda yapmıyorsa hekime danışmakda fayda var tabiki ama içiniz rahat olsun zamanı gelince olucakdır güzellikle büyütün bebişinizi. Ama sevmeyen bebek oturmuyor gerçekden kızım hala oturarak oyun oynamayı sevmiyor :joy:

1 Beğeni

Osman Gönülalın videosundan yola çıkarak 3.ayda kucağımda oturtmaya başladim 4aylikken kanepe koltuk kenarında 5.ayda sadece yastıklarla destekleyerek hatta oturttup sadece ellerinden tuttugumda oturuyordu sandalyede destekli oturttum 7-8 aylıkken tamamen desteksiz oturuyordu

Yüzüstü etkinliklerini bende zorlamadim kendini suçlama 3aylikken tummy time başladım hiiç sevmezdi 5aylikken fln yüzüstü koyduğumda dönmeye yada kalkmaya çalisirdi 4aylikken sağa sola 6aylikken tam dönmeye başladı

2 Beğeni

Benim bebeğimde 5 ay 21 günlük hacıyatmaz gibi bir oraya bir buraya devrilip duruyor yanlarına yastık koysam öne düşüyor önüne koysam ayaklarıyla kendini kaldırıp uzanıyor aşırı rahatsız oluyor. Dönmeye yeni başladı benimki yüzüstü pek sevmiyordu ama bugün fazla ses etmedi döndü diye herhalde. Belli şeyleri yaptıkça dirençleri artıyor herhalde

1 Beğeni

Allah iyiliğini versin kız Hacı yatmaz ornegine sabah sabah güldüm Allah senide güldürsün

1 Beğeni

Amin amin ecmain daima :sweat_smile: