Desteksiz uykuya ne zaman ve nasıl geçilir yardmmm

İnşallah :bouquet:

Ben de ayakta sallıyordum şimdi onu reddediyor kucakta ayakta gezerek uykuya dalıyor. Dedim tekrar ayağa alistirayim orada daha az sallayarak falan azaltirim yokkk asla kabul etmiyor ayağa koyduğum an çığlık çığlığa. Ben de dayanamıyorum kollarım bitti başım çatlıyor artık napicaz başka :pensive_face: kucaktan direkt yatağa da denedim yok onu da kabul etmiyor tam dalmadan koyayım da beşiğinde uyusun dedim yokkk yine hissediyor anında.

1 Beğeni

İnanın benim bebeğimde öyleydi saatlerce dolanmaktan kollarım uyuşuyordu benden başka kimsede uyumuyorduda nacizane fikrim 7 de en geç 8 de uyandırıp vakit geçirin egzersiz yapın kitap okuyun evin isiymis yemegimis herşeyi boş verin onu yorun 10 yada 10.30 gibi uyutmayi deneyin uykuya karşı gelemeyip sizin istediğiniz şekilde uyuyacak inşallah rabbim kolaylık versin biz güçlü anneyiz herşeyi başarabiliriz

Benimkid 8 buçukta uyandıgında ilk uykuya çok direnip 12 1 de uyanıyordu bugün 10da uyudu7 de kaldırdım . Erken kalkıp aynınsaatte uyutmak mantıklı cidden .

1 Beğeni

3 uyku mu devam ediyor peki

1 Beğeni

Bizim uyku saatlerinde sıkıntı yok aslında 7 de kalkar normalde. 1,5 bazen 2 saatte uykusu gelir en son uykuyu 5 te yapar yine .Son gündüz uykusu da bazen 1 saat bazen 40 dk. Sonra 8’de mutlaka uyumuş olur. Benim sıkıntı kolda sallamak… Hatta sanırım battaniyeye alıştı biraz sallamistik onu istiyor sanırım bağırıyor hep :woozy_face: 3 ya da 4 uyku yapıyor günde birer saatten. Sadece bugün 6 da kalktı 8 de uyuttum 9 da uyandı şimdi 11.30 uyuttum bakalım. Ne kadar yorsam da yine de direniyor gözü kapanıyor uykudan yine de bağırıyor. Aç değil altı temiz. Kaldiriyorum geziyoruz yine aynı. :face_exhaling:

1 Beğeni

Evet 3 uyku en son uykusunu 6 dan önce olması lazm bizimki genelde 5 yada 5.30 da uyuyor yarım saat yada 40 dakika uyuyor

Bizimkininde 1.30 yada 2 saat sonra uykusu geliyordu ağlayarak uyuyordu bende 2.30 saat sonra uyutmayi denedim ağlamadan uyudu ama tabi her çocuk farklı inşallah sizinkide düzene girer siz yorulmadan bebeğiniz ağlamadan :palms_up_together:

1 Beğeni

Evet aynı saatlerde uyursa bı rutin oluşuyor bence o saatlerdede rahat uykuya geçiyor

Mesela sabah 9.30 da kalktı akşam uykusu da 9.30 mı olmalı

Bizim kız hiç 9.30 da uyanmadığı için hep 7 yada 8 de uyanıyor ona göre bir yol izledim 7 de uyandiysa geri uyutmadim yada 8 de uyandıysa uyutmadim uyanıklık sürelerinde 2.30 saat son uykuyu 5 de yapıp 6dan sonra kesinlikle uyutmadim gece uykusuna da 8 yada 8.30 yapıp günü bitiriyoruz :bouquet:

Yani şöyle ki biz hep gece 11 12 gibi yatıp sabah 10 11 gibi kalkıyoduk şimdi saati geri çekmeye çalışıyorum alarm falan kuruyorum kalkmak için ama 4.aydayız ve farklı halleri var bi yandan da saati düzenlemeye çalışıyorum ama ne yapıcam bilemiyorum

2 Beğeni

4.ay atakları oluyor ve düzen oluşturmak zor oluyor diye duymuştum inşallah bı düzen oluşturabilirsiniz 1 2 gün aynı saattelerde kaldırıp uyutursaniz alışır belki..erken uyanmak herzman iyidir demişti bı doktor

İnanın ne yaptığımı bende bilmiyorum :sweat_smile:

1 Beğeni

Hangi saatleri seçtiniz 7de kalktıgında peki

Gece uykusuna yattimi kac saat uyuyo.? Zirtpirt kalkiyomu.? Ben yaninda yatmiyosam yarim saatte bir kalkiyo ben yaninda yatiyosam uyuyo benim cadı

9.30 yada 10 da ilk uyku 1 saat uyuduysa 2.30 saat uyanık kalıp 2.uyku 1.30 da ..1 saat uyursa pek uyumuyor 40 dakiki flan uyuyor son uykuyuda 5 gibi yapıyorum

1 Beğeni

Yanında oluyum yada olmayim kalkmıyo ama 2 yada 3 saatte kalkiyo gece pek düzene girmedi diş sancimiz var ondan diye düşünüyorum bazen tok olup uyanıyor ama ellemiyorim kendi kendine uykuya dalıyor tekrar desteksiz uyutmadan önce ayağımda sallıyordum yada ayakta dolanarak tekrar uykuya geciriyordum

Gunduz uykularimiz duzenli gece uykusu sıkıntı

Geçici süreç inşallah hepimizin bebeği düzene girecek​:palms_up_together::bouquet:

1 Beğeni