Desteksiz uyumuyor yardım

Merhaba kızlar bebeğim olmadan önce hep asla sallamıycam kendi uyuyacak diyordum doğduğundan 1 ay sonra sallamaya başladım mecbur kaldım hiç uyumuyordu ağlıyordu durmuyordu sallamak gibi bi hataya düştüm 7 aylık olacağız hala sallıyorum bırakmaya çalıştım olmadı kendi kendine asla uyuyamiyor sürekli kafasını sağa sola çevirip uyuyamayinca da ağlıyor Hamak beşik aldım uyumadı elektrikli aldım uyumadı yok yani bacaklarım belim mahvoldu artık desteksiz uyutmak istiyorum nasıl yapabilirim bu saaten sonra alışır mı nasıl ayakta sallanmayı unutturabilirim yardım edin lütfen :folded_hands:t2:

1 Beğeni

Valla bunu yapan varsa yazsın sevabına ayakta sallamıyorum ama kucak dışında bir yerde uykuya dalmıyor benimki de 5 aylık

1 Beğeni

Ay kucakda zor kolları dayanmaz insanın valla

Bzm ki de beşikte sallanmadan asla uyumaz 6 ay 9 günlük ne zaman kendi kendine uyumaya başlayacak bilmiyorum sallamayı bıraksam bağırmaya çığlık atmaya başlıyor kendi başına uyumuyo yoruldum cidden ne bilim geçecek inşallah bugünlerde

1 Beğeni

Bizde 7 aylığız beşikte salıyorum

1 Beğeni

İlk cocugumda besikde sallanmadan uyumuyodu bigun salliyorum salliyorum inan2 saat salladim uyumadi sinirlendim besigi parcaladim attim madem uyumuyo disari cikdik eve geldik yorgun dustu koltuga uzandirdim uyuya kaldi o gunden sonra asla kendim uyusun diye sallamadim uykusu geldimi oldugu yerde yatti uyudu gece zaten uyuyodu 9 aylikdi bu arada suan 5 aylik olucak bi kizim daha var oda sadece gunduz sallanmak istiyo biraz daha buyusun onuda sallamiycam bi deniycem bakalim

1 Beğeni

Benim ki basiyo bagiriyo öyle yatirdigimda mecbur geri ayağa alıyorum bir de ayaktan inmiyo ayakta uyuyor gündüz hep bıktım valla

Uyku eğitimi :woman_shrugging:

Aynısı bizimde gündüz sallayıp koysam 20 dk dan fazla uyumuyor, kademeli olarak sallayıp bekleyerek yavaş yavaş bıraktırmak gerekiyormuş, uyku eğitimide çok pahalı geldi şimdi birde para verip başarısız olursak sabredemezsek parada boşa gidecek

1 Beğeni

Aynen gereksiz para vermek ben kademeli saklamayı denedim de olmadı ya yatirinca uyandı gündüz uykusu çok hafif oluyo sallanmayı hissediyor

1 Beğeni

En baştan rutin ve saatleri ayarlayarak bir düzen kurmak lazım çok sabırsız biriyim öyle saatlerce başında birşey yapmadan uyumasını asla bekleyemem :sweat_smile: eşime diyorum sen çok sabırlısın sen yap diye bu böyle gitmez çünkü büyüdükçe kilo alıyor ve bir yere gidince çok zorlanıyorum

1 Beğeni

Evet ya ben de hem odalarda yalnız kaliyorum çocuk uyutucam diye hiç bir şey anlamıyorum misafirliğe de gitmek istemiyorum artık bide millet çocukla berabr uyudun herhalde seni de uyuttu felan diyorlar sinir oluyorum :joy:

1 Beğeni

Ayy sanki hiç çocuk büyütmemişler zaten gerginiz böyle yaparak daha çok strese sokuyorlar sinir oluyorum çok bilmişler :sweat_smile:

1 Beğeni

Evet ya çok sinir bozucu :angry: