Kızlar oğlum 1yasina giricek ama çok zayıf ek gıda yiyor ama nadir düzenli değil vermeye calişsamda istemiyor mama hiç vermedim devam sütü hakkında bilgim yok biraz araştırdım ama kararsız kaldım sizce ne vermeliyim birde mamada sütte numaralar oluyor aya göre büyüyor değil mi numaralar
Cici bebeyle mama yapıp hiç verdin mi. Onu sevebilir aslında hemde kilo alımına destek olur. Diğer mamalar 1 yaş için 3 numara vermen gerekiyor
Ek gıda başladigimizda bundan verdim bir kaç gün 3-4 tatlı kaşığı hiç sevmedi öylece çöp oldu cici bebeyide su ve pekmez karıştırıp verdim ilk zamanlar severek yiyordu 400g dan 1paket bitti ikinci pakette istemedi
Bende vermeyi düşünüyorum versem olur mu acaba sütüm ne kadar yetiyor bilmiyorum bagzen tüm bişey yemeden sadece emdiği oluyor
Geçende yoğurt mayalamak için pastorize süt yerine devam sütü almışız. Almışken kahveye yapayım dedim . Ay bu devM sütleri ne çirkşn tadı varmış ![]()
seninki bence bunuda sevmeyebilir. Kan değerleri nasıl. Demir eksikliği iştahsızlık yapabiliyor ya da vitamin eksikliği
Bi dene canim ac durmasindan iyidir mesela bize dogdugu 2. Gün basladilar mamaya devamda edin dedi sutum azdi yara oldu goguslerim bide kilo verince basladilar zaten kilosu azalan yada az olan bebege mama basliy doktorlar yemekde yemiyosa dene bi
Canim 6 ayda 1 numara büyüyor mamada yani 1 yas 3 numara kullanmaya geçtik bizde ama devam sütünde nasıl oluyor bilmiyorum kullanmadım onu yaşını geçtikten sonra normal inek sütü verdim icmedi bende sütlaç verdim sevdi o şekilde de artık verebilirsin doyurucu ve tatlı olduğu için sütlaç sevebilir ama mama takviyesi de olması iyi olur derim doktor önerisiyle tabi ki cunku huysuzluk dış dönemi olur ateşi olur istahlari bisey almıyor bazen öyle hallerde mama cok besleyici kilo aldırici oluyor gönül istiyor tabi ki anne sütü ve ek gıda ile beslensin ama bildiğiniz üzere günümüz bebekleri yememek için direniyor sanki o yüzden takviye ye ihtiyaç var diye dusunuyorum kemik yapıları gelişimleri bağırsak naturalari esas bu dönemde büyüyüp geliştiği için doğru beslenme son derece onemli
Hazir konu acilmisken sorayim ebbebekde war mamamil dewam sutu ondan siparis werdim kullandinizmi siz nasil
Canim bunlarin birde biberona yapilanlari war denedinmi ister biboran mamasi ister tabak mamasi olark kullanilanlari war
Evet 6 aya kadar 1 numara 12ayda 2 numara ,6 ay ilerledikce artıyor numaraları.
Yok hiç biberon maması almadı sadece kaşık mama dediklerinden denemiştim
Kasik mamasinida biberona yapa biliyosun
Biberon hiç kullanmadım ki canım bilmiyo sadece su içilenler varya alıştırma bardağı onu kullaniyor