Devletin verdiğin kan damlası

Merhabalar arkadaşlar 4 aylık kızım var devletin vermiş olduğu vegaferon kan damlası verdi sağlık ocağı
Pazartesi günü başladık şuna dikkat ettim damlayı kullandığım günler huzursuzluk ve uykuları çok bölündü kullanmadığım günler gayet sakin ve huzurlu geçiriyoruz damla kaynaklı olabilir mi yoksa denk mi geldi acaba

Yanlış hatırlamıyorsam benzer sorunlar okudum ya . Dikkatinizi çektiyse vermeyin başka bir kan damlasına geçin bence yani. Ben yorumları genel olarak iyi bulmadığım için hiç onu kullanmadan ocean microfer kullanmaya başladım. Araştırın sizde başka damlaya geçin fikrimce…

1 Beğeni

Pedia d damla verdi doktorumuz memnunuz. D vitaminini sabah tok karna vermek daha uygunmuş bir de. Uykusunu etkilememesi için

Pedia d d vitamini. Burda bahsedilen demir ilacı. Benim oğlan da bi sağlık ocağının verdiğini içiyor başka aldım onu sevmedi. Huzursuzluk vs hiç dikkat etmedim bugün vermeyi unuttum yarın verip gözlemleyeyim

Ben doktora yazdırdım onu kullanıyorum devletin verdiği d vitaminini bile kullanmadım