Dikey Süpürge Önerisi

Hayırlı olsun güle güle kullanın :cherry_blossom:

1 Like

Islak kuruda bu modeli pek önermiyorlar sadece paspas yapıyor ve su akıtıyor diye çok yorum aldım birde ağır bir model

Artık kullandıktan sonra yorum yaparım bakalım

Bende dyson v15 submarina baktım çokta araştırdım @Elif53 de dyson v12 kullanıyor mesela ıslak olmasın geri dedim v12 düşünüyorum dedim ama henüz alamadım ya :smiley: aklımda bir yandan robot süpürgede ama bakalım ne zaman alırım belli dğl​:grinning_face_with_smiling_eyes:

Robot var bende roborock Q 7 max ama çok tavsiye etmiyorum bir süre sonra sapıtıyorlar ben ıslak kuru olsun ıstıyordum o sebeple bu model almıs

15 ve 16 yi çok önermiyorum.. çünkü ağır olduğu için yoruyor. Robot mu Dyson mi diye sorarsan. Tabiki Dyson :joy:

1 Like

Ben şimdilik bir sıkıntı yaşamadım ama evet parçalar pahalı

1 Like

Ayy benimde supurgem o babamlarda Fantom 2000 toz torbalı olanı vardı altında fırça gibi birşeyi de olduğu için kıl tüy saç hepsini çekiyordu evlenirkende dedim kaç TL olursa olsun Fantom alcam DC 500 almıştım kırıldı ama daha bantlayip kullanıyorum tabi hiç ses çıkarmayan süpürgeler var ama sesli süpürgelere göre fazla ses çıkarmıyor oğlum çıt sesine uyanır normalde kapıyı kapatıp diğer odaldri rahatça süpüre biliyorum

1 Like

Batarya ömrü 2 sene diyorlar gerçektende öylemi @Elif53

Bide sürekli sert zeminde lazer başlığı halıda motor başlığını tak çıkar yapıyormusunuz @Elif53

1 sene kadar oldu sanırım sürekli kullanıyorum çünkü robot süpürge hariç başka süpürgem yok. Çalışma süresinde herhangi bir azalma olmadı.

Ben her yerde turbo başlığı kullanıyorum. Emin olun herkes öyle yapıyor. Lazer başlık çok nadir kullanılıyor. Daha doğrusu ilk zmanlar ilk hevesle kullanılıyor sonra herkes turbo başlığa geçiyor

Bende bu süpürgeyi kullanıyorum 3 senedir, çekim gücü vs çok iyi, tek şarjla tüm evi süpürüyor.Markayi da çok beğeniyorum, bu markanin ürünlerine de bakılabilir şuan süpürgelerin fiyatı da çok uçmuş gerçekten Allah almak isteyenlerin yardımcısı olsun.

1 Like

Temin edilebilir bir parçaysa yedek parça alıp kullanmaya devam edebilirsiniz :smiling_face: Trendyolda falan da bulabilirsiniz yedek parça satan mağazalar da var :smiling_face:

Üst el süpürge tarsfiyla alt tarafı tutan parça kırıldı düğme varya yan tarafta orayla açılan yerin içinde ki parça

Bende sizn gbi çok arastrdm doysn çok pahalı hmnde malzme blması var ama bzen aklma gelmiylrsa değil :grin: ama bosh 10 serisini aldm suanlk memnunm çıkan tozu flan görmelisinz hiç süprmemşm dersnz yani hemde parçaları bulmasda kolay temzlği de ürün ksmı yıkanmyor sadce silmek gerekyor. Turbo ve ultro turboda kullnrsnz çok uzun gitmyor sarjı ama ekonil ayrda kullnrsnz 3 +1evi gzel sarjı gdyor. Pihilips ıslak kuru 9000 sersi sanrm onda baktm oda gzeldi

1 Like

O parçanın yedek satışı var yedek parça satan yerlerden bulabilirsiniz.

https://ty.gl/bm3cmfn7nss1z

https://ty.gl/r5152kfvokvfi

Örnek birkaç parça ekleyim :smiling_face:

Ayy çook teşekkür ederim :heart: :heart:

1 Like

Ben Philips Aqua 7000 serisini kullanıyorum kullandıkça borusu bir tık oynuyor ama çekim güçü çok güzel bende dyson alacaktım ama dysonun muadili olduğu için dysona o parayı vermektense Philips’i tercih ederim şarjıda çok gidiyor

1 Like

Kızlar güncelleme için geldım eşim anneler günü hediyesi almıştı dyson v16 piston 1 haftadır kullanıyorum aşırı iyi çok memnunum evet ağırlık olarak bır tık ağır ama resmen evi süpürdüğümü sanıyormuşum toza dair birşey kalmadı evde özellikle ben yol üstünde oturuyorum tozdan çok şikayetçiydim artık çok rahatım :blush: