Dikey süpürge önerisi

Hanımlar merhaba süpürge alıcam şarjlı olanlardan. Güvenemiyorum valla Boscha bakdım bugün ultimed 7 serisi 10 dk şarj sürüyolar diyolar Philips de borusu kırılıyor diye çok şikayet var. Bakdıklarım da 16,17 bin arası kullanıp memnun kaldığınız süpürge varmı önerilerinize açığım elektronik eşyalardan hiç yüzüm gülmüyor

Philips speedProMax aldık araba süpürmek için almıştık ama evdede kullaniyorm memnunum 2 3 ay oldu alali şarjı tüm evi supurebilir gibi bence

Şarjı ve çekim gücü önemli benim için çünkü hemen hemen genel süpürge işlemimi görsün istiyorum Philips maraton var evimde aşırı ağır kaldır toparla zoruma geliyor genel temizlik harince kullanabileceğim bir ürün olsun istiyorum söylediğinizi duymadım hiç bir araştırayım

1 Beğeni

Taşıması kullanması gayet kolay biraz minyon bı insanım bana ağır gelmiyor şahsen çekimi falan bence iyi evi hergun supursemde çok fazla toz çıkıyor diyorum bu kadar fazlami kirleniyor mis

Ben Tefal kullanıyorum çok memnunum ama evi büyük birine önermem çünkü şarjı büyük ev için yetersiz kalabilir ama benim evim çok büyük olmadığı için bana yetiyor çekim gücü olsun çok iyi ayrıca bükülüyor koltuk altlarına rahat giriyor temizlemesi de kolay

Evim büyük ya oyuzden tedirginim Bosch ultimed 7 yi beğendim şubede ama internette yorumları eko modda 15 20 dk anca çalışıyor diyolar Philipse gidip bakamadım onunda boruları kırılıyormuş diye okudum. Valla kendim biriktirdim parasını diye cıncığına kadar araştırıyorum :joy: bide hiç şansım yok ya kesin alırım eve gelirim bozuk çıkar korkusu var​:joy::joy::joy: mağazada çalışanlara güvenemiyorum satmak için herşeyi yapıyolar

Dyson v11 kullaniyorum memnunum cok pratik cekim gücü gayet iyi evcil hayvanım da var evde o yuzden tercih ettim memnun da kaldım. Evim 100 m2 orta seviyede 25 dakika gidiyor şarj

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08Q8ZXKK8/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

Philipsin bu linkteki modelini 2 buçuk yıldır kullanıyorum. 3+1 evim, evin tamamı en düşük modla süpürülüyor ama çekim gücü çok değik tabi yine de güzel çekiyor. O kademede 70 dk çalışıyor, 2. Kademede ya da turbo modda kullanılırsa şarjı daha çabuk bitiyor. Ama ben çoğunlukla 1. Kademede kullanıyorum tek seferde evim tamamını süpürmüyorum zaten çoğunlukla. Borusu kırılmadı ama takarken çıt diye oturan bi parça vardı o parçası daha yeni kırıldı bizim de. Başka bir sıkıntısı olmadı ben genel olarak memnunum, özellikle uzun süre şarjının bitmemesi benim için çok iyi bi özelliğiydi ben de sırf o yüzden onu aldım.

Xiaomi g10 kullaniyoruz 2 senedir, 4 kedimiz var cok memnunuz. En önemli eksigi isigi yok ve sarj istasyonu disinda dik bi sekilde durmuyor. Bundan once hooverin bi modelini kullanmistik, f/p olarak iyiydi isigi falan vardi ama omru kisa olmustu. Isik olayi baya faydali bir sey ama bu supurgenin de halı ve duz zemin basliginin tek olmasi beni cezbetmisti. Farkli baslik oldugu zaman tak cikar ugrastiriyor. Bu sebeple isik olmamasini gormezden gelip bunu aldik, memnun da kaldik, bi sure sonra isik olmamasina da alistik.

Bende grundig model süpürge kullanıyorum . Bir fazla emiş güçlü bir modu var bir de normal modu var
Normal modda pek kullammıyorum . Fazla modunda ise 3 diş şarj göstergesi var 3 kez en az tüm evi çekim yapıyorum 3 ayrı günde . Hem tüy toplaması falan da güzel 2 sene oldu bozulma vs. De olmadı tavsiye ederim kesin

Bosh aldık 1 sene olmadan kaldırınca tozlar yere dökğkmeye başladı sebebini bilmiyoruz garantiye göndercegeşz

Şarjı ne kadar gidiyor

Birinci seviye baya yeterli ama çok çekmediği için 2 de kullanıyorum 3+1 evim baya da geniş yine bir bayarya hemen hemen yetşyor ama çift batarya aldım daha iyi oluyor

Bana 20 dk eko modu 10 dk en hızlı modu diye söyledi satış elemanı oyuzden bi tedirgin oldum aslında hoşuma gitti kırılma özelliği vs. Çift batarya olanını da taksitle fiyatını çok arttırdı kararsız kaldım gerçi çekim gücü çok da iyi değil diyosun anladığım kadarıyla

Çekim gücü gayet güzel bizim bi sene olmadan içindeki tozları dökmeye başladı garanatiye göndericez yıksa memenunım başka yaşayan var mı bilmiyorum bunslrunj

Tefal aldım bugün umarım memnun kalırım çok teşekkür ederim önerileriniz için

1 Beğeni

Philips kırılma konusu halılarda 2. Mod en fazla kullanın dedo satan eder 3. Turbo da kullanırsan zorluyor kırılıyor dedi 3. Mod parkeler gibi yüzey icinmis