Kullanıp memnun kaldığınız ürün var mı hanmlar ben bosch 10 serisi ve samsung jet 85 ve samsung besboke ürünleri yeni ckms birde shark var nasıl kullnan varmı acaba kararsz kaldm
Dyson v 11 kullanıyorum çok memnunum evde kedim de var oğlum da alerjik O yüzden çok memnunum iyi ki almışım
Tesekkür ediyorum yorumnz için
Ben grundig kullanıyorum 2 sene oldu her gün açıyorum bir sorun yaşamadım . Eşimin teyzesine de sipariş vermiştik onu da kullandım o da philips ıslak kuru temizleme olanından o da gayet güzel hatta motoru grundike göre daha iyi diyebilirim
Philips ürününe baktm oda güzel evet
Evet hem çocukla falanda iyi olur benimki bozulursa ondan almayı düşünüyorum . Mop işlevi de görüyor bir nevi
Dyson v12 kullanıyorum. Çok memnunum. Tavsiye ederim.
Dyson gen5 kullanıyorum. Çok memnunum servisi de çok ilgili, hemen yardımcı oluyorlar.
Bende bir ara cok arastırdım dyson eltimde vardı hangi model bilmiyorum ama denedim hic memnun kalmadım kose olmayan yerlerdeki kırıntıları bile alamadım sok oldum, birde elini tuşa basılı tutmak zorundasın diğer turlu calısmıyordu o da bana cok zor geldi o yuzden eledim onu. Magazada birkaç marka denedim hepsi cok agır geldi. Abimlerde bosh var o da oyle performansı iyi değildi.. Bana gırgırın bir tık ustu gibi geldiler. O yuzden teknolojinin biraz ilerlemesini bekliyorum sahsen. Araç supurgeleri var şimdilik ondan aldım ufak ihtiyacımı görüyor mama sandalyesi ve çevresini hemen çekiyorum. Cok pratik oluyor
Bosh kullanıyorum bi yeri kendi kendine bozuldu garantisi ile değişti tozları döküyordu. Ama sonra yine dökmeye başladı bi daha garantiyi aramaya üşendim şimdi alsam bissel hem silen süpüren varmış onu alırım
Bosh hangi serisi acba
Bnde abmlerde bosch görüp denedm bgendm aslnda onlrda yeni aldlar ama pek memnn olan yok bütün serisi aynımı olur ki o yuzden yeni cıkan shark ve samsung düşnmştüm ben kullananda cıkmadı henüz
Bosh ultımate 7 kullanıyorum çok memnunum
Ne zamandir kullanyorsnz
Hafifmi ürün nasıl kullanmı acaba temzliiği falan cekim gücü
Zaten hafif olması beni cezbetti. Eşim robot süpürgeden Vazgeç sana v15 yada gen5 alayım dedi. Onlar bana çok ağır geldi v12 çok ideal. Çekim gücü gayet başarılı. Ben bu güne kadar bir sıkıntı yaşamadım. Dikkat ettiysen v12 ila v15 arasında neredeyse hiç fiyat farkı yok.. çünkü v15 çok ağır ve tetik sistemi var. Tetik sistemi bütün evi süpürürken sıkıntı. Sürekli parmak basılı olmalı. Bu sebeple pek tutmadı. V12de böyle bir sıkıntı yok.
Hiç öyle süpürmeme gibi bir sorun yaşamadım kullandığım modelde çekim gücü çok iyi ayrıca tetik yok gen5’de açıp kapama tuşlu.
Boru kısmı çok çabuk kırıldğı söyleniyor bu konuda çok şikyet varms
Benim küçük oğlana rağmen sağlam kaldı. Bütün iddiaları reddediyorum ![]()
Bndede 2 tane var o yüzden terettütlüyüm![]()