Dirençli ates yardim

Merhaba bebegim 7.5 aylik 3 gundur atesi var iniyo çıkıyor bugün cocuk doktoruna götürdük idrar yolu enfeksiyonu temiz kulak enfeksiyonu yok antibiyotik verdi içirince kusarsa getir dedi cok yemek yedi karıştırdı hep biseyleri antibiyotik verdim emzirdim bi saat sonra fazla sekilde kustu acile de götürmek istemiyorum yatış yapar diye bu ates distenmi acaba gerci 2 disi çıkmıştı hic böyle olmamıştı başına gelen varmi

1 Like

Öncelikle çok geçmiş olsun. Doktor getirin demiş vardır bir bildiği siz götürün bence.

1 Like

Kan aldilarmi canim kanda enfeksiyon olabilirmi ki. Esim 3 gun ates icinde yandi 39 a cikdi dusuruyoruz yine cikiyodu enfeksiyon kana bulasmis 3 gun cekdi antibiyotik kullandi bu arada

Bence bu kusma ve ateşin doktorlarında dediği gibi dişle alakası yok bi hafta önce bende yaşadım aynısını yani bebeğim 3. Günüm gecesinde en son calpol ve ılık duş ile bitti geçmese antibiyotik verceektim bende kan idrar röntgen hepsi temiz çıkmıştı ya üşüttğ yada yediği bişey dokundu bende anlamadım . Vücudunda bişeyler öıkarsa 3. Günden sonra 6. Hastalık olabilir geçiyor öyle korkulacak bişey değil . Rabbim yardımcınız olsun geri dönül yapın bize de sebebini bulabilirseniz . En çok fitil ve ılık duş işe yaradı bizde bu arada

Hersey temiz çıktı ben disten oldugunu düşünüyorum cinku zaten 3 5 gün öncesinde çığlıklar uyaniyodu surekli bağırıyordu anlamıştım ama bu kadar zor geçeceğini tahmin etmemiştim teşekkürler bu arada gecmis olsun dilekleriniz icin suan ateşi yok takip ediyoruz

Alt dişleri çıkınca kolay oluyor ama üst dişte ateş yapıyı
4 gün ateşi çıktı sonra üst dişi çıktı. Doktor normal ateş dedi

valla benim bebeğiminde 1 gecede hiç düşmeyen bir ateşi oldu. banyo ettirdim yarım saat sonra aynı sürekli yani. düşmedi. sürekli ağlıyordu. huzursuzlandi. zaten anlarsınız bebekten

sabah çocuk acilden yatış verdiler. bronşite cevirmis enfeksiyon çıktı kanında. hiç beklemeyin. solunumu kontrol edin. göğsü inip çıkıyor mu
biz anlamadık geç kalmışız. 6 gün yoğun bakımda yattı… sonra servis 4 günde.
yeni eve geldik.
zor bir süreç
inşaallah böyle bir süreç yaşamazsınız. ama bebekler ihmale gelmiyor. daha kötü sonuçlar olmaması için Dr dan korkmayın.
evet antibiyotikten de kusabilir
agumentin benim bebeğime dokundu kustu
10 aylık bebeğim
bence dr götürün antibiyotigi sakın yarım birakmayin
ben yarım biraktim öncekinde virüs dirençli hale geldi

Kluvat bizdeki antibiyotik az once yine verdim kustu atesi normale döndü bugün yine vermeye devam edeyim dedim ictigi gibi cikqrdi zaten pzt sabah kendi cocuk doktorumuza götürecegim

Merhaba doktordan geldik şimdi 6.hastalikmış adı viral olan bi hastalikmiş direncli ates ve ates sonrasında vücutta oluşan kabarcıklar belirtileriymiş 6ay ve üstü çocuklarda görülürmüş atesimiz 3 günün sonunda geçti normale döndü şükür kizarikliklar da kendinden gecicekmiş

Sanırım diş ateş yapmıyor yapıp arkasından diş gören varmı bilmiyorum da doktorum da diş ateş yapmaz demişti bizimkide 3 gün ateşlnemişti 6. Hastalık olabilir dedi doktor ama bişey öıkmadı ordana aklıma gelmişti benimki de üşüttü galiba . Çok geçmiş olsun tekrrrdan

1 Like