Diş ateş yapar mı?

Yok sadece hemşire gördü ateş düşürücü verdi 5 saat doktoru bekledik baktık doktorun geleceği yok çıktık şimdi türkiyeden bi doktorla görüşücez

Şuan düşük ama ilacın etkisi geçince yükseliyor fakat daha iyi gibi

Diş ateş yapar ishalde yapar hatta. Ama bu kadar yükselmez 38 i falan görür en fazla. Enfeksiyon olması muhtemelan yurtdışında sağlık sistemi biraz sıkıntılı galiba. Burda ben o ateşle hastaneye götürsem öncelik tanır ilk sıralara alır hemen tahlil yaparlar.

Evet diş bu kadar yapmıyormuş. Aynısını söyledim türkiyede olsak 5 saate ameliyat yaparlar. Maalesef sistem inanılmaz kötü hamile halimle 8 saat hastanede beklediğimi biliyorum. Hiçbişey yapmıyolar beklesek de ilaç verip gönderirlerdi muhtemelen

1 Beğeni

Şimdi nasıl bebeğin? Yani ben doğrumu yapıyorum bilmiyorum ama evde açılmamış infex bulunduruyorum bitane. . Böyle ateş durumlarında hep o ilacı veriyorlar çünkü hemen ondan veriyorum çoğu zaman doktora götürmeden evde hallediyorum. Tecrübeden heralde hastalık boyutuna bakarak antiviralmi vermem gerek antibiyotikmi vermem gerek anlıyorum. Sende Türkiye’ye geldiğinde alabilirsin bu ilaçtan.

En doğrusunu yapıyosun ben de ilaç sipariş edicem türkiyeden burada maalesef doktor yazmadıkça ilaç alamıyorum anca basit muadil ilaçlar.

Ateşi yüksek şuanda aama 5-6 saatte bir yükseliyodu şimdi bu süre 9 saate çıktı ibupfren veriyorum

En iyisini yaparsın. Düzeliyor demekki çok gecmiş olsun biran önce iyileşsin kuzu.

Çook teşekkürler geçiyo gibi çok şükür

Çok geçmiş olsun dahada iyi olsun inşallah :palms_up_together::smiling_face:

1 Beğeni

Hangi ulkedesnz

Bende Almanya’da yaşıyorum Diş yüksek ateş yapmaz geçen hafta doktordaydım diş kesinlikle ateş yapmaz dedi huzursuzluk ishal istahsızlık varsa evet dişden dolayı demişti bizim 4 ayda başladı diş kaşınma sizin başka bir rahatsızlığı vardı muhtemelen aşırı salgın var maalesef 15 gün önce öksürük ateş burun akıntısı vardı bizdede vardı doktora götürdüm direk salgından kaynaklı demişti iburofen fitil yazdı geçti şükür burda şurup verilmiyor maalesef Yurt dışında böyle :unamused:

Kanadadayım ben

Evet maalesef ve iyi mi ettik kötü mü ettik bilmiyorum 5 saat bekledik huzursuzlanınca beklemeden çıktık. Dediğiniz gibi bişey atlattı ekimde şimdikinin farkı ateş dışında bir sorunu yok :frowning: dişi de o yüzden dedim

Of of Amerika’da yaşamak zor desenize. Ne durumda toparlandı mı bebiş

Yani nasım anlatim bilmiyorum vücudum susuzluktan kırılırken hamileyken acilde 8 saat bekledim. Bebeğim hareket etmiyo deyince 5 saat kadar ultrason beklemem gerektiği söylenmişti.

Çok şükür ateşi çıkmadı bugün hiç ama 2 saatte bi uyuyo anlamadım iyi mi kötü mü bu nirmalde gunde 2 uykusu var

Hasta o yuzden uyuyordur canım büyük ihtimal salgını falan yakalandı geçmiş olsun

Zormuş şartlar. Sanırım salgına yakalanmış ondan uyuyordr kıyamam ya

İnşallah iyileşme sürecinde olduğu işün uyuyodur çok teşekkür ederim

1 Beğeni

Çok sağol :frowning: yani bi bebeğin en zor dönemi yenidoğan vs değil hastalık dönemiymiş onu anladım

Kesinlikle öyle