Diş ateş yapar mı?

Kızlar kızım 8,5 aylık dün durup dururken ayeşkendi hala ateşi var. 39,3ü gördük gece şuan 38lerde. Sirekli tükürüğü akıyor hani soğuk alacağı bi durum olmadı. Diş ateş yapar mı ??

İnstagramda osman hocadan görmüştüm diş ateş yapmaz diyordu. Yapmaz diye biliyorum bende

Ya ben de görmüştüm ama kimi de yapar diyo bilemedim kardeşim felan çok ateş yapmıştı diş diyo yeğenim içim

Ateş ishal yapar doğru ama çok yüksek ateş olması normal değil demişti çocuk doktoru geçen hafta gittiğimde sormuştum belki boğazi iltihap olmuş olabilir bebeğinin bu aralar salgın var

Bı doktora mi gotursen ateşi fazla yükselmiş

Ya ben de o yüzden şaşkınım ateş dışında hiçbir sorunu yok :///

Şuan 37,5a düştü. maalesef doktorlar burda bişey yapmıyo duş aldırın vs diyip yolluyorlar

Diş kulağa vuruyor bazen kulağında akıntı falan var mı içini iyice koklayın iltihap kokusu var mı orta kulak iltihabı olabilir elini kulağına götürür ateşi düşmezse idrar yollarında enfeksiyon olabilir takip et canım bebeğin belirtilerini bu kadar ateş durup dururken çıkmaz

Calpol verebilirsiniz

Valla sabah 37.6ları gördük şimdi akşam 39.6 oldu acile geldik biz de bekliyoruz

4 kere verdim etkisi geçince direkt yükseliyo yine

Ateş bütün bebeklerde oluyor Rabbim kötüsünden korusun Çok geçmiş olsun​:cherry_blossom:

Ne dedi canım doktor durumu nasıl bebeğinin merak ettim daha iyidir inşallah

Ya ilk gittiğimizde ateş düşürücü verdi ibupfren o çok iyi geldi beklerken ateşi 36ya düştü sonra 4,5 saat kadar daha bekledik baktık doktorun geleceği yok çıktık ateş düşürücü aldık eczaneden aynısını. Şimdi saat burda sabahın 5i 40 derede ateşle uyandı. İlaç verdim yıkadım bekliyorum :frowning:

Geçer inşallah buda stres yapmayın idrar yolu enfeksiyonu da çok ciddi ateş yapar idrarında koku oluyormuydu

Neden ateşi olduğunu söylemedi mi

Ya çok geçmiş olsun inşallah tez zamandan atlatırsınız :pensive:

Bebeklerin ateşleri devamlı ölçülmeli mi ? Yoksa huzursuz olunca mı ölçülmeli

Şuan nasıl durumu?

Evet bu ara cidden kokuyodu