Kızlar dün dişimi çektirdim iki tane anesteziden sonra 4 saat emzirme dediler emzirmedim dün hiç bugünde hiç emzirmedim ilaç verdiler antibiyotik ve ağrı kesici kullanıyorum bebeğim 9 ay 17 günlük aşırı emen bir bebek değil günde 2 kez falan emiyor ama ilk sütü sağıp dökmeye çalışacağım ama yarın emzirmemde sorun olurmu acabaa ağrım var dayanamıyorum ilaç içiyorum nasıl yapacağım fikri olanlar lütfen beni aydınlatın
Dün akşam 9 da içtim en son. Bu sabah şimdi sütümü sağıp dökeyim emzireyim
Anestezi de aldım ya sağ dök dediler bende sağdım ama 60 cc anca sağabildim yeterli midir emzirsem sorun olmaz inşallah
Çok sağolun ağrım biraz azaldı zaten anestezi aldığım için sağıp dökmemi söylediler öyle yaptım ilaç da tekrar içersem arasını uzatırım öyleyse amoklavin ve apranax kullanıyorum şuan gargara da verdi ama yapmıyorum
Anlıyorum ben anesteziden dolayı sağıp dökmemi söylediler öyle yaptım 60 cc döktüm şuan daha ilaç almadım amoklavin içiyorum içersem emzirme ile aralarını uzatırım
Ben çekim değil ancak kanal tedavisi yaptırdım sağmana gerek yok dedi çıkar çıkmaz emzirdim çok şükür bişey de olmadı doktor gerekli durumlarda bebeğe de veriyoruz sıkıntı olmaz demişti ama siz doktorunuzu dinleyin dozu veya türü farklı olabilir
Alınan anestezi veya ilaç direk süte geçtiği için bebeğe zarar verme ihtimali de olduğu için bana öyle söylediler bende öyle yaptım bilemiyorum ![]()
Aynen haklsınız öyle yaptım bende
Antibiotik aliyordum ebe demisti ilacin senin vucuddan atilmasi 3 gun surer demisti.
Evet öyle haklısın da bilmiyorum bana söyleneni yaptım ilk sütümü sağıp döktüm şimdi emziriyorum bilmiyorum yanlış mı doğru mu
Her antibiyotik farklı bazıları hiç kullanılmazken bazıları emzirme döneminde kullanılabiliyor