Diş çıkarma

Kızlar oğlum 16 aylık üst 4alt 2disi var diş çıkarma ayları veya önce üst yerine alt çıkması vs degiskenlik gostersede üst yan kesiciler den sonra alt yan kesiciler çıkması gerek miyor mu acaba oğlum üst köpeklerini patlatmak üzere böyle çıkaran oldu mu normal mi acaba yani köpekler çıkınca üst 6 dış alt 2 dış olucak normal mi ya

1 Like

Sıralama her bebege göre degisiyo benim kızımda köpek dişinden önce azı dişi çıkardı sonra köpek sonra yan kesici cıkardı yani bi sorun oldugu anlamına gelmiyo canım olabiliyo böyle ilk azı dişi çıkaran bile oluyor dedi bana doktorumuz

benimkinin cikaris sırası çok karışık normal cikarmiyo her bebe farklıdır önemli olan çıkması:sweat_smile:

Kız valla nasıl çıkarmış bebiş azılarda ne cekmişsindirrr

1 Like

Teşekkür ettim canım biz çocuk için sürekli kontroldeyiz ayına göre zayıf falan diye test falan veriyoruz dedim onla alakalı mi acaba

Bir sorun yok canım benim kızım da ilk alt 2 yan ile 4 azından dişi birden getirdi toplam 6 diş şimdi de köpek dişleri geliyor 4 tane patlattı ama içimizden geçti :sweat_smile::face_with_bags_under_eyes::melting_face:

Genelde hastalandığı zamanlara denk geldi ikisini bir çektik yani Şimdide hasta :sweat_smile::melting_face::melting_face:

Kaç kilo seninki boyu falan nasıl benimki 17 ay 14 günlük 9150 Gr 76cm bana göre çok küçük kaldı

Abooo anam geri dokecekler ama anamızı aglatiyorlar birde peş peşe olunca Allah yardimcin olsun

1 Like

Bizim gelenler hep 4 5 6 geldi valla :sweat_smile: hepsini aynı anda patlatıyor şu anda evde kriz halime yarın et kemirmek gibi hepsini patlattı köpeklerin. Amin hepimizin inşallah

Bizim 2.azı çıkıyor 17 aylık 3 dişi var toplamda​:grinning_face_with_smiling_eyes: mahvediyor bu azılar çıkarken üst önlerin nasl çıktığını bilemedik ama azılar fena

Markette çalışan kızın biri abla Mısır patlat patlarken Allah’ım yavrumun dişleride bu mısırlar gibi kolayca paylaşın hiç anlamasin diye dua et demişti bende yaptım hatta mısırın pamuk gibi yerinden de 3 4 tane yedirmistm o yüzden midir ne hiç anlamam ne ara çıkmış dişler azilarin 4 ü birden patlamış çıkmış hatta elimi ısırıyordu o zaman anladım bı deneyin belki kolay çıkar sizinkilerde​:sweat_smile::sweat_smile:

Amaan dur deneyim bacım inşallah çıkar köpekleri çıkıyor kaç aydır cekiyoz azilari düşünemiyorum bile

1 Like

Ayy bende deneyim bugün inşallah duymuştum bunu :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Like