Diş çıkıyor acill

Bebegim 6 ay 15 günlük altta dişi küçücük çıkmış gözüküyor cay bardagina vurdurdum tik tık seside geliyor dişi gelmiş ama tamamen ne zaman cikar biraz hzuursuz agliyor

İlk disimiz bizimde 18 gun once cikdi uzayana kadar huysuzluk oluyo daha o uzamadan ikinci dişi patlamak uzere bizimde yani nekadar suruyo huysuzluk bende anlayamadim

1 Beğeni

Geceleri sizinkide çığlık ciglaga sık sık kalkıyor muydu bu kaç gündür ben uyku uyutamaz oldum gece çok şık kalkıp acayip agliyo

Evet ilk baslarda korkuyordum niye oluyor diye ama doktor bi anda dişine sanci girer basina agri yapar diş olan bölgede zonklama olur dedi o yuzden de ağlayarak uyanir dedi :face_holding_back_tears: inşallah kolaylikla atlatiriz bir tanesi geldi gozuktu ama eti daha tam yarmadi​:grimacing:

1 Beğeni

Ben bu gece mahvoldum sabah kadara ağladı kucam da ağrı kesici fayda etmedi üst dişleri çıkacak bizimde

Şimdi nasıl patlayınca rahatlama oldumu bizimde patlaması yakın dış gözüküyor alt ikis dışı patladı üst yan diside patladı bu üç dişi vardı simide üst önler şişmiş

Daha patlamadi biraz huzursuzlugu var ama biri bitiuor bir basliyor

Merhaba, bebegim 10,5 aylik 12 diş çıkardı. 5. Ayda basladi dis çıkmaya, su an iki disi daha şişti. Et tamamen yarildiginda huzursuzluk geciyor.

2 Beğeni

Bizimki de ön dişi delinmis bugun patpamks anlaminami geliyor geceleri sabah kadar emmek istiyor açana sancı cektigi icinmi sürekli çığlık çığlığa ağlıyordu bir haftadır

Evet patlamış ama et disin cikacagi kadar yarildiginda normale donuyor cocuk. Benim bebegim de dis dönemlerinde aglayarak uyanıyor, surekli emmek istiyor hatta baslik acmistim sabah 5 te uyaniyor yoruldum diye. O ara peşpeşe 6 dis çıkardı. Dişleri çıkınca uykusu, keyfi, emmesi hepsi normale döndü.

1 Beğeni

Oo zor olmustur 6 su birden ne kadar zamanda çıkıyor bizim ön dişin yanındaki 20 gün oldu çok küçük görünüyor daha boy vermedi onun yanındaki ön dişte bugün delik oluşmuş tamamen ne zaman çıkar alla bilir

Masaj yap dis etine soguk bezle
O rahatlatir.
Teselli et herzamankinden fazla
Soguk meyve sebze kuru ekmek ver gevmesi
Icin.
Dis halkasi
Atesi 38 gecmemesi lazim
Ve alti yara olmamasi bunlari yapiyo dedi doktor.
Atesini de cikarir dedi popoyu yara yapar dedi.

1 Beğeni

Son 1 ayda çıkardı hepsini, benim de canim çıktı. Bazisini hemen cikardi bazisi kanirta kanirta çıktı.

1 Beğeni

Aynen zor onlarada bizede teşekkür ederim cevapladiginiz için bebeğiniz güle güle sağlıkla büyütün

1 Beğeni

Benim oğlumda ilk 6 buçuk aylıkken çıktı dişi ve arka arkaya çıktı hep şuan 1 yaşına girdik 6 tane disimiz var. Ben çok agladiginda akşam calpol veriyordum öyle uyuyordu. Ama gerçekten ağrısı çok zormuş doktor öyle dedi diş çıkması çocuklar için en zor durum huzursuzsa ver calpolu çekinme dedi yazık çocuk acı çekerken hem sen hem kendi zorlanıyor

Ben calpol verdim fayda etmiyot jelde sürdüm yine aynı ancak sık sık emerek rahatlıyo onuda kusuyor çok emdiği icin

Jel sürmeyin çok zararlı ilerde kalp rahatsızlığına neden oluyormuş hatta tam tespit edilememiş ilerde hastalıklara neden olabilir dedi pediatri doktoru. Dolven 6 aydan sonra verilebiliyordu sanırım bı doktorla görüş olmazsa dolven verirsin o daha hızlı etkili

1 Beğeni

Pedifen var bide onu deneyim teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için bidaha vermeyim jel zaten hiç bir işe yaramadi

1 Beğeni