Kızlar dişten çok çekmiş biri olarak şimdi de 1 dişim kırıktı sadece kök kalmış oda sanırım iltihaplanmaş ta çenemle koluma vuruyor ağrı ağzımı açamıyorum bişey cigneyemiyorum dr gitsem emziriyorum ne yapcam ben bir akıl verin çok
Emzirseniz bile doktor ona göre tedavi yöntemi uyguluyor. Bence doktora gidin çünkü evde geçecek bişey değil
Benim de alt çenede var öyle iltihaplı bir diş gelirsen röntgen çekeriz ona göre tedavi alırsın dediler ama en az bir röntgene bile 2 saat emziremezsin dediler . Bebeğim daha 4 ay 1 haftalık bende kendim bir yöntem buldum yanlış tabiki ama sarımsak tuz eziyorum tutabildiğim kadar ağzımda tutuyorum sonra oraya iltihap birikiyor ete iğne ile patlatıyorum rahatlıyor. Ama tabi deneyin diye demiyorum yanlış. Sütten kesene kadar kızımı şimdilik böyle ilerleyeceğim dua ediyorum ara ara tekrarlar ağrım ağrımasın diye. Bir de hamilelikte vermişlerdi bir antibiyotik . Emzirme arkasına iç 2 saat sonra emzirebilirsin demişlerdi yine klavunat dı adı sanırım bir de augmentin var onları veriyor gidince doktora
Valla bisekilde çözmem lazım yani normal bile çekmezler tahminimce çünkü sadece kök var
Evet ameliyat gibi olur o da dişi uyuşturma gerekir. Bence bir deneyin rahatlatır yani sarımsak tuz dövün tutabildiğiniz kadar ağzınızda tutun. Tükürün geri koyun falan ben öyle yapıyorum . Bir de gidin ama antibiyotik alın kesin yoksa çok daha zor olur
Deniycem parol içtim azıcık ağrı hafifledi karnımı doyurup dediğini yapicam ilk fırsatta da dişçiye ya birde genetik galiba babam halalarim hep çekti dişcen ağzımda 2kanal 10 dolgu var nerdeyse bu yaşta mahvoldu dişlerim
Doğru olur ya . Bir de bebek emiyor tabi . Vitamin takviyesi ve yoğurt tarzı kalsiyum kaynapı şeyler tüket diğer dişlerin için de . Allah şifa versin inşallah
Aynen öyle 1saate fln dış acile gidicem en azından bir antibiyotik fln yazar
Geçmiş olsun
Sağol inşallah geçer
Canım merhaba sen bana iğne ile patlatiyorum falan demiştin ya sanırım kendiliğinden patladı benim ağzıma aşırı çok kötü bir Tat geldi tükürünce kan gelmeye başladı ara ara da geliyor sende de öyle oluyormuydu internetten baktım da iltihabın kana karişabilcegi falan yazıyordu sen geldin aklıma
Evet kanda gelir tabi ben peçete ile kendim kontrollü alıyorum da akınca. Olduysa da korkma hem çok az hem de süt merkezinden tamamen farklı bir yer olduğu için etkilemez bebeğini doktor öyle demişti . Yani iltihap bebeği etkilemez dedi . Farkedersen tuzlu su ile gargara yap ama baya tuzlu olsun
Çok afedersin ama irin gibi bir Tat geldi ağzıma hemen tükürdüm kan gelmeye başlayınca o tat gitti önce su ile sonrada tuzlu su ile gargara yaptım ay çok sağol canım valla çok korktum
Rica ederim canım ne demek. Ama sen bi dişçiye görün kesin bir antibiyotik versin
Bizim bebişler şimdi zaten 2 3 saate bir emiyolar her türlü etkisi de geçer emzirme sonrası hemen içersin ya klavunat ya da augment verir. O da iyi geliyor
Şey bu konuyu açtığım gün gitmiştim zaten antibiyotik le agri kesici kullanıyorum zaten onları içtim yattım ondan sonra patladı kendi
İyi olmuş canım. Çok geçmiş olsun tekrardan ⚘
Cook sağol canım Allah kimseye yaşatmasın dış ağrısı valla çok kötü bişey