Dis jel almayi dusunuuorum varmi tavsiyeleruniz onerriniz ?
dis jeli zararli diye biliyorum canim ama ben tedagil diş granülü kullaniyorum temiz icerikli ve suan 2 tane cikti 2 taneside patlamak uzere Allahima sükür ne agri acı ne huzursuzluk hicbirsey yasamadan disinin cıktigını gordüm tavsiye ederim
Markasını öğrenebilir miyim
tedagil dis granülü
Bebeğin kaç aylık benim kızda 5.5 aylık dış sıkıntısı yaşıyor esiem dedim eczaneden…dentinox jel almış
Ben Tetagil almıştım. Ama bebeğimde işe yaramadı. Şuan karanfil yağı kullanıyoruz. Faydasını görüyoruz.
Evet doktor anastazi iceriyor onermiyoruz pek demisti onun yerine yiyicek fln oneriyorum dedi ama bnm yengem akrabalar herkes jel kulanmus al kulan birsey olmaz dediler cunku bebegim kilo kaybetmeye basladi uyku uyuyamiyo banada calpol jel dediler ama bi sizede sornak istedim
5 aylik tm oldu cnn kulandinmi hic bebeginde
Bnde karanfil zeytin yagi yaptim kendim evde suruyorum ama ikigjndur bilemedim henuz
Bir kaç gün gözlemleyin. Bebekden bebeğe fark ediyor. Sizde işe yaramazsa farklı alternatiflere bakın. Gündüzleri yeşil soğan sapını veriyorum. Bebeğim damaklarıyla çiğniyor. Ama kontrollü verilmeli. Fazla çiğnediğinde parçalayabiliyor. Pırasayı da duymuştum. Yakın zamanda İNŞALLAH onu da denicez
Kuladin mi yiyor bazen bişi de olmadı
jel kullanma canim direk yutuyor va icerigi iyi degil bir yeri iyi ederken diger bir organi zarar gormesin tedagil. al cok iyi taze sogan ver eline cok guzel uyusturuyor birde ben yedek olarak zeytin yaginin icine 10 tane kadar kuru karanfili ezip atip 1 gun beklettim onuda surmustim oda cok guzel uyusturuyor cok sukur hic disten sorun yasamadim fark etmedik bile ciktigini
Evetya oyleymis bnde yonelmemeye calisiyorum ama zeytin yagi karanfili bnde yaptim ezmedim ama ezerekmi oluyimus mantikli aslinda ezilerek yapilmssi onu deniyim yesil sogani bnde vericemde korkuyorum kopariyo birseyleri cunku yiyecekleri havuc veriyorum sevmedi almadi tedagil dediginiz nedir jel deyilmi
Benim bebeğim de 6 buçuk aylık hiç uyumuyor geceleri dişten dolayı düşünüyorum ağzında salya pek yok ama eli ağzında genelde bilemedim havuç verdim bir zaman sonra atıyor ağlıyor ondan jel sormak istedim ya
hayir canim jel degil toz seklinde kutuda 30 adet cikiyor kucuk paketlerde 1 kullanimlik tozu damaklarina suruyorsun o kadar cok rahatlatiyor karanfilleride ezerek kullanirsan tizu daha cabuk yaga isliyor
Anladim onu bi denerim tesekurler cnm ezdim karanfilleri Havanda dovdum biraz ekledim bigece dursun bskalim
hadi insallah şifa olsun canim
inşAllah tesekurler
Biz kullanıyoruz calgel güzel faydasi oluyor hafifletiyor sancısını