Kızım 5 ay 22 günlük dün ateşi çıktı çok huzursuzdu sabahladık öksürük hapşurma da yok soğuk almamş yani acaba diş mi diş sancısı bu aylarda olur ama ateş de vardı dişlerinde şişlik dışında bişeyde yok beyazlık felan yok sadece 2 gündür dilini ısırmaya başladı oda dişleri kaşınıyor diye ateşimiz de 37,5 larda izin verirse diş etlerini çekip eklerim ama bu 3. Çocuğum diğerleri hep beyazlık olduktam sonra diş çıkardı ama bu kızımda beyazlık yok ama ateş var anlamadım 1 haftadıt elleri hep kulağındaydı salya yoğun bi şekilde var
Diş ateş yapmazmış öyle diyor doktorlar canım kulağında enfeksiyon felan olmasın 37.5 bunuda ateş saymiyorlar inşallah kısa zamanda düzelir
Kulağını gsterdik dr temiz bişey görünmüyo dedi diğer iki kızımda çok ateş olmuştu bunda hafif ama diş belirtisi de yok anlamadım dün geceden beri 2 saatlik uykuyla zombi gibi geziyorum ev içinde çok yoruldum gerçekten sürekli mızmız huzursuz
Atak haftası mı acaba
Atak haftalarında ateş olıyor mu ki şuan ateş 38,2
Yok huzursuzluk için dedim ateşte diş olmaz idrar yolu felan değildir inşallah
İnşallah
Bebeğim, 3 ay 30 günlük yarın 4 ayını bitiriyor 2 gündür yediğini anında kusuyor ve halsiz bugün damağında bunu fark ettim diş mi bu yoksa başka bişey mi
Evet ama çıkmaz daha bir kaç ayı var
Sancı falan yaparmı peki
Yapabilir canım dış jeli kullana bilirsin
Tm cnm teşekkürler
Önce ön alt dişleri geliyor genelde bu yandakilerden gibi. Dişler oluşmaya başlayınca böyle görünüyor alt kısımda. Şu anki durumu bundan olmayabilir. İlk diş sancılari 8.ayda başladı bizim. Doktora göstermeden jel başlamanızı önermem. Zaten jel de önerilmiyor. Soğuk parmağınızla ya da bir parça pamuklu bezi soğuk suda yıkayın parmağınıza dolayıp onunla masaj yapabilirsiniz. Ya da sulu diş kaşıyıcıyı buzdolabında bekletip soğuyunca onu ısırtın. Bence daha diş değil ama olur da doktor diş geliyor derse yapabileceğiniz şeyler bunlar olur.
Canim bizimde aynı böyleydi 3-4.aylarda alt dişlerin biri 6.5 da biri 7nin ilk günü çıktı birde 3.ayda jel kullanılabiliyor hatta Osman gonulal 3ay üzeri ve 6 ay üzeri diye 2 farklı jel öneriyordu ayrıca dış çıkma sırası genel olarak sıralaması olsada değişiklik gösteriyor bunu doktorlardasoyluyor bizim alt 2 çıktı yanlardan patlatcak belli oldu yani
Olabilir tabi. Benim görüşüm bu
sağlıkla gelsin inşallah inciler
İnşallah canım
Diş etleri şişti mi?
Yok değil
Yani sadece bi çocuğum var onunla olan tecrübeme göre olmayabilir. hani diş topluyodur bence. Çünkü bizim de aşırı salya vardı diş geliyo diyodum gelmedi. Arasan biraz sonra diş etleri öyle bir şişiyor ki diş gibi ama etin altında belli oluyor. Ondan sonra çıkıyor diş