Benimki 4 aylık dişinde cukurlaşma var
Benim oğlumun da iki aydır aynı bu şekilde arka kısımda belirgin sadece ama çıkmadı. (9 aylık)
Diş etine bak beyazlamışsa ve şişmişse diştir canm
Gibi çok anlamıyorum böyle şeylerden ya ilk çocuğum ya. Önceden mesela diş izi yoktu şimdi alttan iki tane diş izi belirmiş
Bebekten bebeğe değişiyor demekki o daha zordur sancılanır sürekli çıksa rahatlar
Beyazlaşma yokta hafif bi şişlik gibi var çok anlamıyorum dediğim gibi ya
Evet işte ben de tam anlayamadığımdan tüm huysuzluklarını dişe bağlıyorum ama bu kadar uzun sürmesi normal olmazdı diye düşünüyorum
Tamam diş geliyor diye canm
Ay hadi bakalım hayırlısı
Yanlış hatırlamıyorsam 1 yaşa kadar normal sayıyodular. Ama tabi sancılanır çıkınca rahatlar inşallah tezden çıkar
Aminn inşallah
Damagi beyazlamamis dis oldugunu sanmam forumda baslik vardi agiz incisimi bişi incisi diye o olmali
Ama yarıkj
Patlamış gibi çay bardağıyla bak bir canım
Birkaç ay içinde geciyir diyorlar ama 7 aylık olduk hâlâ duruyor sizde ne zamandır var
Ayy hayırlı olsun geliyolar ptalamış iki üç güne elinize batmaya başlar
5 ayda filan başladı ağrıları ama çıkan bir şey yok daha beyazlık daha belirginleşti görünüyor
Arkadaşlar merhaba
Oğlum 4,5 aylık aşırı salya ısırma isteği var ve eli sürekli ağızında 2 gündür de huzursuzluğu mevcut gündüz uykularını 20-30 dk dan fazla yapmamaya başladı ben çok anlayamadım ama diş mi geliyor acaba bir bakar mısınız?
Evet biraz şişlik var dişi çıkabilir. Benim bebeğimin dişi de 5 aylıkken çıkmaya başladı. Şimdi 11 aylık 12 dişi var