Diş mi geliyor bakar mısınız?

Benimki 4 aylık dişinde cukurlaşma var

Benim oğlumun da iki aydır aynı bu şekilde arka kısımda belirgin sadece ama çıkmadı. (9 aylık)

1 Beğeni

Diş etine bak beyazlamışsa ve şişmişse diştir canm

Gibi çok anlamıyorum böyle şeylerden ya ilk çocuğum ya. Önceden mesela diş izi yoktu şimdi alttan iki tane diş izi belirmiş

Bebekten bebeğe değişiyor demekki o daha zordur sancılanır sürekli çıksa rahatlar

Beyazlaşma yokta hafif bi şişlik gibi var çok anlamıyorum dediğim gibi ya

Evet işte ben de tam anlayamadığımdan tüm huysuzluklarını dişe bağlıyorum ama bu kadar uzun sürmesi normal olmazdı diye düşünüyorum

1 Beğeni

Tamam diş geliyor diye canm

Ay hadi bakalım hayırlısı :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Yanlış hatırlamıyorsam 1 yaşa kadar normal sayıyodular. Ama tabi sancılanır çıkınca rahatlar inşallah tezden çıkar

1 Beğeni

Aminn inşallah :melting_face:

Doğru düzgün çekemedim ama 2 yer yarık diş mi oluyor şimdi bu​:cry:

![

Damagi beyazlamamis dis oldugunu sanmam forumda baslik vardi agiz incisimi bişi incisi diye o olmali

1 Beğeni

Ama yarıkj

Patlamış gibi çay bardağıyla bak bir canım

1 Beğeni

Birkaç ay içinde geciyir diyorlar ama 7 aylık olduk hâlâ duruyor sizde ne zamandır var

Ayy hayırlı olsun geliyolar ptalamış :smiling_face::smiling_face::smiling_face: iki üç güne elinize batmaya başlar

1 Beğeni

5 ayda filan başladı ağrıları ama çıkan bir şey yok daha beyazlık daha belirginleşti görünüyor

Arkadaşlar merhaba
Oğlum 4,5 aylık aşırı salya ısırma isteği var ve eli sürekli ağızında 2 gündür de huzursuzluğu mevcut gündüz uykularını 20-30 dk dan fazla yapmamaya başladı ben çok anlayamadım ama diş mi geliyor acaba bir bakar mısınız?

Evet biraz şişlik var dişi çıkabilir. Benim bebeğimin dişi de 5 aylıkken çıkmaya başladı. Şimdi 11 aylık 12 dişi var

1 Beğeni