Merhabalar. 5 aylık bebeğim çok huzursuz ve sinirli. Sürekli ağlayarak uyanıyor.1 haftadır geceleri 2 saatte 1 emmek istiyor. Gündüzleri genel durum iyi dişleri kaşınıyor ben de parmak kaşıyıcıyla kaşıyorum hafif hafif. Eline ne alsa agzina götürüyor ısırmak için. Çenemi de aynen. Bir de 2 gündür sol yanağı hep kızarık. Ateş yok ama normal. Bugün de bu üstteki beyaz noktayı gördüm. Alt kısımdan da minik bir beyazlık var sert . İkisine de bir bakabilir misiniz nedir?
Evt geliyo bir kac haftayi bulur ama
Pamuk ve islak kulak copuyle
Nemlendir.jole alamazsan
3 tane karanfili kaynat
Bir sogan mini karisim yap
Kulak copu yada pamuk ile sur
Yaa sağolun hayırlısı olsun bakalım bir de karanfil ve zeytinyağı tarifi görmüştüm uygun olur mu ki bunlar şimdi daha yeni tadıma başlamıştık
Yukarıdaki aft mı ya ? Sert bi de. Yarına randevu aldım gidelim bir bakalım hepsine artık çok ağlıyor bağırıyor 2 gündür
Ben alerji olur diye karanfil zeytinyağıni gündüz bir kere sürmüştüm takip edebilmek için. Ama bence bı faydası yok. Buzdolabında havuç varsa soğuk soğuk onu alsın ağzına bide file var meyve dilimleyip koyuyorum onu ezerek rahatlatıyor. Başka bir şeye gerek yok bence bizimki alt 2. Diş çıkıyor şimdi üst ön dişte sanırım sıra bugün gece sık uyandı hep emzirdim aynı durumu yaşadık ama ateşi olmasında sık uyansın razıyım
Merhaba fileyi kaç aylıkken verdiniz bnm oğlum tam 6 aylık dişleri çıkacak çok sıkıntı çekiyor fileye ne koyup verebilirim yada daha erken mi file için
Ben ek gıdaya 5. Ayda başlamıştm 6. Ayda fileye başlamıştım ama sık sık vermiyorum arada elmayı küp küp doğrayıp içine koydum armut verdim o şekilde yumuşak meyveler iyi oluyor. Diş çıkarma dönemi günlük bir defa veriyordum hatta somurarak baya yiyor. Az kalincada atıyor bizim oğlan
Karanfil nefes darligina da iyi gelir.
Sakincasi yok benim oglanin benim 4 oglan da boyle buyudu.
Simdi en az 12 disi var cok da guzel faydasi var
Bide sophie zurafa onu almistim o da cok iyi
Bizde tedagil kullanıyoruz kısa bir süre rahatlatıyor
Teşekkürler herkese🫶🏻
Bende yapıyım o zaman file almıştım ama öyle duruyor ne zaman başlıcam bilmiyordm açıkçası. Artık başlarım o zaman elma fark etmez demi yeşil kirmizi
Bu açıdan düşünmedim hiç süreyim o zaman
Sürekli yıkıyorum. Bence diş için iyi gelebilir
Seviyodu elinde tutmayi ama icindeki meyve civiyo ya
Yere dusuyo iyi olmuyo cok mesela cilek felan koyardim civirdi ama tabiki siz bilirsiniz.
Benim oglan sophie seviyordu cok dis kasiyici.
Bizimki elinden düşürmüyor neyseki hep ağzında bırakmıyor bitince atıyor daha çok
Bende en sonunda dayanamdim emzik zincirine taktim dusmesin diye hahah
Dişi geliyormuş doktorumuz da onayladı
Üstteki beyazlık da epstein incisiymiş. Zararsız diyor zamanla geçermiş apse değil diş de değil. Ağrı da yapmazmiş. Taa anne karnında damak oluşurken içinde sıkışan hücreler sebep olmuş vayy be dedim Diş zannettim ay korktum üstten ve yandan görünce. Bilginiz olsun diye geri yazdım 🫶🏻
Kızlar tam belli olmuyor ama bu dil belirtisi mi acaba kızımda zaten diğer belirtiler var salya akıtıyor kaşınıyor dişleri çok fazla. Dişinde beyazlık patlama falan yok ama diş izleri belli olmuş sanki diş midir ne zaman çıkar sizce kızım 5 aylık
Damağında çukurlaşma var dimi