Arkadaşlar iki gündür mahvoldum bebeğim hiç durmadan ağlıyor doktora goturudm hastaydı geniz akıntısı vardı anbyotuk başlandı ama dişleri yarım çıktı distenmi hastalantiklanmi çok agliyo asla durmuyo napabilirim dissse çok yoruldum salyasida çok akiyo aşırı agliyo
Hastalik diş ikisi birden bebeğe rahatsızlık veriyor o yüzden aglıyordur.
Çünki diş ciktiginda bile ateş ağlama huzursuzluk uykusuzluk oluyor.
Hastalıkla dahada zorlanmış bebiş,geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim
Ayy bize de dedi Dr tam diş zamanı ishal ateş uykusuzluk yapabilir takip edin diye bizde daha belirti bişey yok ama görünürde bilemiyorum ikisi birden yormuş olabilir yavruyu
Dişten dolayı ateşi varsa inatçı ateş olmuyor düşüyor kendiliğinden ama hastalığa enfeksiyona bağlı atesse düşmez şurubun etkisi başlayınca geri çıkar ateşi o zaman anlarsın neyden kaynaklı ateş olduğunu. Bizde öyle diş çıkaracağı günler perişan olduk gece gündüz ağlardı patlattı dişini rahatladık şükür. Bide diş çıkaracağı dönem istahlarida azaliyor bağışıklıkları düşüyor hastalanıyolae
Aynen bizim aslında çıktı ikisi birde patlayali bir hafta oldu çok minik boyda verdi ama hasta heralde ondam böyle
Bizim disimiz patladı aslimda açana başka dış dahami patlayacak anlamadım gitti sürekli eli ağzında atesimizde 37.3 de olculyorim en yüksek buydu ateş pek olmadı ağrı kesici veriince susuyo keyfi yerine geliyor aslında etkisi geçince çok agliyo
Azilarmi çıkacakki daha çok küçük beş buçuk aylık ta kolları ni kemiriyo ama hastada yani burnu tikaniyo dişlerinde alt ikisi çıktı üstte belirti yok alt taraflarını çok zorliyo
Sizin kaka rengide degismismiydi boylem ishal gibi ama sık yapmiyo yeşil renkte yapıyor bir haftadir
Çok vermemeye çalış yine ya Dr a ben de sordum bir süre iyi geliyor gibi calpol vermeye devam edeyimmmi diye . Ateşi olmadan vermemeye çalış karacigerlerine zarar verebilir dedi
Ateşi 37.5 geçmediği sürece calpol verme dedi doktor. 37 nin altı tölere edilebilir dedi dişi tam uzamadigi için daha ağrı yapabilir daha tam rahatlamadi demekki bide üstüne hastalık gelmiş ateşi gripten bence kaka rengi yeşilse soğuk aldi demekki doktor öyle söylemişti bol bol emsin bu süreçte ilaç vermiyorlar zaten. Burnunu acicaksin sürekli serum suyu ile aç beslenemezde burnu tikaliyken uyuyamazda huzursuz olur. Bizde ağır grip atlattik emzir dedi doktor birde sürekli burun temizliği yap dedi kısa sürede toparladi
Ben de grip oldu zannedip doktora götürdüm 7 aylıkken. Dişten dolayı burnu akıyormuş, öksürük de ona bağlıymis. Burnunu aça aça 3 güne geçirdik çok şükür iki dişi de bu süreçte çıktı rahatladı.
Yeşil kaka enfeksiyon diye biliyorum ama kan alındı mı
Diş çıkarma dönemi salya çoğalıyor ya o da öksürük yapıyor
Bugün gece yine vermek zorunda kaldım ağrı kesici etkisiyle uyudu ancak bugün vermeme inşallah gerek kalmaz
Çok teşekkür ederim ben aslında ağrısı vardır diye verdim ağrı kesiciyi çok ağlamıştı uyuyamıyordu verince rahatlıyordu şimdiye kadar hiç böyle aglamamisti
Çok teşekkür ederim bizimde iki hafta oldu hala uğraşıyoruz diş ten boy vermedi minik kaldı sizindemi oyle
Yok antibiyotik başladı doktor
Uzar heralde oğlumun ki uzadı. Diş grip üst üste gelmiş ağrısı vardır o yüzden huzursuzdur. Kıyamam ya onlar hasta olmasın Çok zor oluyor. Tez zamandan iyileşir inşallah