Dışarıda emzırme ve ınsanların bundan rahatsız olması

Sıze bir kactır denk geldıgım ve çok rahatsızlık duyduğum şeyden bahsetmek istiyorum bugün oğlumun futbol kursuna Kızımla Gittim kızım mama almıyor anne sütüyle beslenen bebek kursta acıktığı için ben de kuytu bir yere geçip emzirme örtüsünü örtüp emzirmeye başladım fakat daha emzirmeye başladı 2 dakika olmadı bir tane kadın geldi İstersen şu ileriye git kimse görmesin emzirdi de ben de rahat olduğumu söyledim hem örtü vardı hem de yüzüm duvara dönüktü Başka bir kadın geldi farklı tavsiyeler vermeye başladı sonra yan tarafta oturan kadın keşke kafeteryaya geçseydi rica etseydin dedi ama zaten bulunduğum yerde birilerinin beni görmesi imkansız ve zaten örtü var ve bu durum beni çok rahatsız etti kadınların birbirlerini rahat ettireceği yerde zorbalık yapmasından nefret ediyorum Her dışarıda emzirdiği de bu tarz şeylerle karşılaşıyorum En çok sinir oldum sizlerle paylaşmak istedim kadınların adet olması emzirmesi bu tarz şeyler çok normalken neden çok abesmiş gibi karşılanıyor gerçekten anlamış değilim

2 Beğeni

Akil verenlere git sen orda emzir madem deyip gecmek lazim. Maalesef bizim toplumumuzda kadınının kadina uyguladigi psikolojik siddeti erkekler uygulamiyor. Kadinlari en cok elestirenler, begenmeyenler yine kadinlar.

1 Beğeni

Evet maalesef kadın kadının dostu olamıyor

Yani bende dışarıda emziriyom ama bana böyle diyen olmadi diyen olursa kovarım vla

Aynen anlamadım kadınlar neden bunu ayıp görüyor ve kolaylık sağlayacağına daha da zorlaştırıyor. Valla birdaha aynı kişilere denk gelirseniz lütfen alttan almayın

Normalde alttan alabılen karakterde biri defolun ama nedense çok fazla bır anda strese gırdım ve cevap veremedim oo yapım degıldır oysakı sakın kalmak