Kızlar bebeğim 1 aydır aşırı huzursuzdu diş durumunu henüz yeni farkettim sayılır farkettiğimden beri tetagil dentigel calpol kullanıyorum ama bir noktadan sonra fayda etmiyor gündüzleri nerdeyse ağlayarak geçirmediği 1 dakika yok damağın haline göre diş ne kadar sürede patlar sizce
Diş eti kabarmış böyle olunca 1-2 hafta içerisinde diş çıkıyor
Ay inşallah dediğin gibi olur canım özellikle son 1 aydır gündüz hiç durmuyor benim farkettiğimde 1 haftadır damağı böyle mahvolduk ![]()
Allah kolaylık versin damakları iyi sertleşmiş diş patlaması da herhalde 1 ay içinde olur gibi havalar iyiye gidiyor eğer ev ortamınız da sıcaksa meyve püreleri anne sütü veya yoğurt gibi şeyleri meyve süzgecinde dondurup sizin gözetiminizde bir iki öyle az az verebilirsiniz soğuk kompres iyi gelir
15 ay uc gunluguz köpekler cikicak aylardır bekliyoruz diş etleri kabarık kabarık dış etinden belli oluyor dış ucunu sürmedi daha en az 1 aya patlar
Bebekten bebeğe değişiyor canım o biz nerden baksan kabarık olmasına rağmen aylardır bekliyoruz köpekleri keza diğer dişlerde öyle en az 1 ay var
Çok teşekkür ederim evet bugün denedim soğuk meyveyi koydum direkt süzgece soğuk olduğu için biraz sakinledi o an için ama henüz ek gıdaya geçmediğimizden çekiniyorum. Emmiyor bebeğim zaten o yüzden anne sütü veremiyorum ne yazık ki. İnşallah en kısa sürede çıkar bu kadar erken ve zor olacağını tahmin etmemiştim zaten atak haftası yeni bitti diyordum şimdide diş başladı çok yoruldum ![]()
Allah sizlere de kolaylık versin yorum için teşekkürler ![]()
Amin canım hepimize sabır ve kolaylık versin
buzdolabına koyulan dış kasiyicilar oluyor sulu onlardan kullanabilirsiniz bizde faydası oluyor sakinliyor
Teşekkür ederim ![]()
Köpek dişi en zor çıkan diştir en hızlı çıkan süt diştir 2. Azı dişleri de aynı şekilde zor çıkar 2 yaşa doğru. Tabi bebekten bebege degısır ama baya kabarmış bu bebişin etleri
Evet o dönem o şekilde onu rahatlatacak soguk diş kaşıyıcısı verebılırsın diş jelide aslında ragatlatır kullandıgın. Doktorumuz diş çıkarırken ben hiç durmuyor huysuz demiştim bana senin dişin agrıdıgında durabılıyormusun demıstı
. Başına kulaklarına ve çenesine ağrı yaparmış dişler çıkacakken kolaylıkla atlatın inşallah ![]()
Evet ek gıdaya başlamadıysa olabilir ama mama da ne kadar süre kalıyor tam net bilmiyorum da diyelim 1 saat içinde kullanılması gerekiyorsa az mama karıştırıp öyle de yapabilirsiniz meyvelerde de ister istemez asit oranları olduğu için belki pişik durumu yaşarsanız riske atmadan öyle mama falan az bişey dondurup deneyim isterseniz
Bebeklerin 2 yaşa kadar çikacak olan tüm dişlerine tabi 20 dişin genel adına süt dişi denir zaten köpek değil azı dişi en zor çıkandir bu bebeğin daha yeni ön kesici disleri cikicak ama her bebeğe göre degişsede kimi kolay çıkarırken Ken kimi bebek zorlanır ki zorlanmış biri olarak dediğim gibi en az 1ay var
Huysuzluğu aslında problem değil canı yanıyor tabi ama hiç uyumuyor. Zaten diş dönemine girmeden öncede atağı vardı uzun zamandır uyumuyor. Gündüz gece 50 kere uyanıyor uyutmaya kalksam. Destek olacak kimse de yok babamlar var ayda 1 bırakıyordum ama çocuk bu haldeyken bırakmakta istemiyorum onlarda geçen gün geldiler çocuğun bu halini görünce rahatsızlandık kıvamına girdiler. Uykusuzluk beni mahvetti bir kere bile uyusam halim olucak bir süre daha ama zaten 1.5 aydır uykusuzum bedenim kaldırmıyor ne yazık ki. Amin inşallah çok teşekkür ederim ![]()
Olabilir bi deneyeceğim teşekkür ederim ![]()