Dişimiz neden çıkmadı 😅

Merhaba annelerim 7 aylık olduk hiç dişimiz yok bi şişlik de görmüyorum nette çoğu bebek 6 aylıkken çıkarır yazıyor ama bizde mi gelişimde mi sıkıntı var acaba herseyi takar oldum yüzüstü de durmak istemiyor emeklemiyor da çok alıştırma yaptım yüzüstü ama hep bi bağırma kalkmak için meyi yanlış yapıyorum acaba

Bize doktorumuz 12-14 aya kadar diş çıkarmaması normal demişti bizde 6 ay olduk henüz dişimiz yok :joy: benim bebeğimde çok yerde kalmak istemiyor arada keyfi olunca bırakıyorum ama 10 dakika anca duruyor bazı bebekler 8 aylıkken emekleyebiliyor her bebek farklı bazısı 9 ncu ayda falanda emekliyor zamanı gelince emekler herşey olur iç güdüsel olarak düşünün :cherry_blossom:

1 Beğeni

Her çocuk farklı istemsiz karşılaştırma yapıyoruz ama yanlış yapıyoruz. Tam olarak bizimki de ağrısını kaşıntısını çekse de diş yok ortada ve emeklemeye niyeti de yok gibi azıcık boynunu kaldırıyor sonra yorulup yan koyuyor kafasını canı istemiyorsa zorlayamam :grin: belli bir süreye kadar normal şeylermiş o yüzden sorun yok yani ve ben bir yaşından sonra yürümüşüm mesela​:grimacing::grimacing:

2 Beğeni

@Efsun @Bartumm teşekkür ederim cevaplarınız için :two_hearts: ister istemez kıyaslama yapıyor insan ama güzel yorumlarınız biraz gülümsetti sağlıkla büyütün bebişlerinizi

2 Beğeni

Teşekkürler canım sende sağlıkla büyüt inşallah :heart::cherry_blossom:

1 Beğeni

Sağlıkla büyütelim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bizde 7 aylık olduk ama diş yok belirti yok :blush: Bazı bebekler emeklemeden yürüyormuş. O yüzden her çocuğun gelişimi farklı kafana takma. Dr bir sorun olsa zaten söyler içini rahat tut başka bebeklerle kıyaslama :cherry_blossom:

1 Beğeni

Bizde 9 aylik olucaz bizimkinde de hic dis belirtisi yok. Ben gelisimsel mi düşünüyorum benim gibi olan varmis tek degilmisim​:rofl:

1 Beğeni

Bebeğimin 8 ayı doldu ama hala hiç diş belirtisi yok . Her bebek farklı ama geç kaldı sanki. En gece ne zamana kadar çıkması lazım.

Bizim doktorumuz 12-14 aya kadar çıkmaması normal demişti

11.ayinda çıktı kızımın dişleri yani geç gibi geliyor insana ama her bebeğin gelişimi farkli

1 Beğeni

1 yaşına kadar zamanı var demişdi doktorum. Geçende kuzenimle konuşurken söylemişdi kızı 1 yaşında peş peşe çıkardı hepsini diye gayet normal yani şuan

1 Beğeni

6-18 ay arası 1 tane çıkmış olmalı sorun yok

1 Beğeni

Bizde 8ay tamaminda çıkmıştı canm

Yalnız değilsin :joy: daha 2 ayımız varmış sana yetişmemize :slight_smile:

Çok teşekkür ederim :pray:t2::two_hearts:

1 Beğeni

İçim rahatları teşekkür ederim her gün elim ağzında diş kontrol ediyorum :slight_smile:

Teşekkür ederim sağlıkla büyüsün prensesiniz :two_hearts:

1 Beğeni